Mainos

7. Nopea 180-asteen käännös

Voit kääntää pelihahmon silmänräpäyksessä painamalla O- tai B-nappia + vastakkaista suuntaa painamalla. Tämä nopeuttaa mm. pakenemista.

8. Herra X

Kuten sanottu aikaisemmin, Herra X:ää ei voi tappaa aseilla. Kannattaa siis aina paeta. Herra X:n voi ohittaa kun se lyö tai kun se avaa oven. Hra X on myös todella hidas, joten sitä voi juosta karkuun. On olemassa tiettyjä huoneita, jonna Hra X ei pääse mm. tallennushuoneet ja S.T.A.R.S.-toimisto sekä kellotorni. Jos Hra X ei kuule, missä ammuskelet tai missä juokset, se ei löydä sinua. Äänekäs toiminta saa Hra X:n vaistot heräämään ja se tulee vaikka seinän läpi sinne missä olet.

Mainos

9. Tutki kaikki

Jokainen huone kannattaa tutkia tarkkaan, sillä nurkissa ja omituisissakin paikoissa saattaa olla tärkeitä avainesineitä tai hyödykkeitä.

10. Lankuta ikkunat

Poliisilaitoksen ikkunat ovat heikkoja ja zombit tulevat niistä läpi. Kannattaakin lankuttaa ainakin kapeiden käytävähuoneiden kaikki ikkunat, sillä uusia zombeja tulee jatkuvasti sisään, mikäli näin ei tehdä. Lankkuja on kätevä kerätä, sillä ne mahtuvat koostaan huolimatta yhteen taskuun. Kannattaa lankuttaa isompien huoneiden ikkunat vasta viimeisenä, sillä niissä on helpompi paeta zombeja. Huoneet eivät kuitenkaan täyty kuin maksimissaan 2–3:lla zombilla.

11. Käytä arkkuja

Arkut ovat välttämättömiä pelin etenemisen kannalta. Kaikki turhat aseet ja esineet onkin syytä tunkea arkkuihin odottamaan kunnes, niitä jälleen tarvitaan pakon edessä. Etenkin filmirullat ja sellasten aseiden ammukset, joita ei vielä voi käyttää, on syytä tunkea arkkuun mahdollisimman nopeasti.

12. Pidä aina apuase mukana

Jos taskuissa on tilaa, kannattaa aina pitää puukko, kranaatti tai valokranaatti taskussa. Näiden avulla zombihyökkäys hoidetaan nopeammin pois alta. Suussa olevan kranaatin voi ampua headshotilla, jolloin tilanne etenee yhdellä laukauksella. Zombiruumissa olevan puukon voi puolestaan kerätä kun zombivainaa on totaalisen menehtynyt.

13. Tähtää rauhassa

Ampumista ei kannata suorittaa Call of Duty -tyyliin heti kun viisari on pään kohdalla. Kannattaa tähdätä rauhassa, sillä tähtäin tarkentuu pikkuhiljaa, aivan kuin oikeassakin elämässä. Miten rauhallisemmin tähtää, sitä varmemmin osuu.

14. Nuolijat

Nuolijat, eli Lickerit ovat todella vastenmielisiä vastustajia. Niitä on kuitenkin kohtalaisen helppo välttä. Kun hiivit hiljaa, sokeat nuoleskelijat eivät välttämättä huomaa sinua lainkaan. Juokseminen on varma tapa saada selkäänsä punaiselta perkeleeltä, jonka kynnet ovat valmiina penetroitumaan Leonin ja Clairen nahkaan.