Mainos
Resident Evil 2 on tiivistunnelmainen selviytymiskauhupeli, jossa kokenutkin kauhupelaaja saattaa ajoittain olla ns. kusi sukassa.

Seuraavat 14 raudan lujaa vinkkiä saattavat pelastaa kauhujen yössä.

1. Kartta paljastaa enemmän kuin uskoisi

Kartta on oiva apuväline kun olet jumissa. Siniset huoneet kertovat, että huone on lootattu, eikä paikassa ole enää mitään selvitettävää. Punaiset huoneet omaavat kuitenkin vielä jotain tutkittavaa. Jos sinulla on avain, mutta et tiedä mihin oveen se käy, voit siityä kartalla jonkin oven kohdalle ja katsoa, mitä kartta kertoo ovesta.

Mainos

2. Säästä ammuksia

Resident Evil -peleissä ammuksia on tunnetusti aina aivan liian vähän. Jokaista zombia ei siis missään tapauksessa kannata ampua. Vain pienimpien käytävien elävät kuolleet on järkevää päästää päiviltä. Isoimmilla alueilla hitaat zombit laahustakoon rauhassa, sillä pelaaja pääsee näitä karkuun helposti. Ammuksia ei myöskään kannata tuhlata Herra X:ään, sillä tätä ei voi tappaa aseilla.

3. Tutki kaikki tuotteet

Suuri jumiin jäämisen syy pelissä on se, että pelaaja ei ole tutkinut taskuissa olevia esineitä. Arkut, avaimet ja omituiset esineet kannattaa tutkia erikseen taskuvalikossa. Mene tuotteen päälle ja valitse examine. Sen jälkeen tuotetta kannattaa pyöritellä ja näpytellä X- tai A-näppäintä.

4. Pääosumat?

Resident Evil 2:n zombiet kestävät pääosumia yhtä paljon kuin vartalo-osumia. Onkin siis aivan sama ammutko päähän tai keskivartaloon. Zombien päässä on kuitenkin critical point -alueita, joihin osumalla zombin voi tappaa yhdellä luodilla. Sellaiseen osuminen on kuitenkin sattumaa. Zombeja voi myös ampua jalkoihin, joilloin ne kaatuvat eivätkä täten rynni pelaajaa kohti niin kovalla vauhdilla.

5. Yhdistä yrtit

Herbit, eli yritit toimivat sekä yksin että yhdessä. Yhdessä ne ovat kuitenkin tehokkaampia. Sininen ja vihreä tai vihreä ja punainen palauttavat täydet energiatasot yhdistettyinä. Kun taskut ovat täynnä ja löydät pelialueelta yritin, voit poimia yrtin ja yhdistää sen poimimisen yhteydessä toiseen yrttiin suoraan. Täten saat poimittua yrtin, vaikka taskuissa ei olisikaan tilaa.

Näin yrtit vaikuttavat.

6. Tarkista ovatko zombit todella kuolleet

Mikäli ammut zombin, ne eivät aina kaatuessaan kuole. Alkuperäisessä Resident Evil 2:ssa kuolleet zombit tunnisti verilätäköstä, joka kasvoi niiden alle. Remakessa tätä ei valu. Voit tarkistaa ammutun zombin elintilan puukottamalla tätä. Mikäli raato ei reagoi, on se kuollut ei respawnaa. Jos se nousee, ota aseesi esille.

Vinkit jatkuvat seuraavalla sivulla…

Mainos
1
2
Edellinen artikkeliPimax 8K -VR-visiiri myöhästyy jälleen – ongelmia 4K-paneelien kanssa
Seuraava artikkeliJo toinen massiivinen vuoto tänä vuonna – vuodossa 2,2 miljardia uniikkia salasanaa – melko varmasti myös sinun salasasi
Kirjoittaja on Respawn.fi-sivuston päätoimittaja.