Resident Evil 7 Biohazard sai Xbox-demonsa

Mainos

Capcom on julkistanut selkärankaa hierovan ja intensiivistä kauhua herättävän esittelyvideon Resident Evil 7 Biohazard -pelistä.

Kauhujen kartanoa ja ihmishirviöitä esittelevä video antaa myös vihiä jostain paljon suuremmasta kauhusta, joka lymyilee viattomalta vaikuttavan maaseutumiljöön suojissa. Ensimmäisen persoonan kuvakulmasta nähty kauhukokemus onkin takuuvarma pelon aiheuttaja.

Tuoretta kauhupelikokemusta pääsee nyt kokeilemaan demoversiona myös Xbox One -pelikonsolilla. Aiemmin vain PlayStation 4 -pelikonsolille julkaistu pelidemo on juuri saapunut Xbox One -pelikonsolille ja se saapuu viimein myös PC-tietokoneille 19. joulukuuta.

Mainos

Pelidemon voi Xbox Onelle ladata vaikka tästä.

Merkittävin sarjan muutos historiassa on kauhun kokeminen ensimmäisen persoonan kuvakulmasta katsoen. Tämä tuo paikalla olemisen tunteen entistä todellisemmaksi. Rohkeimmat pelaajat voivat lisäksi kokea pelin kauhut myös PlayStation VR -virtuaalilaseilla. Nathanin selviytymiskauhukokemus rakentuu entistä enemmän hiiviskelyn, piileskelyn ja ongelmanratkonnan varaan. Taisteluita ei ole kuitenkaan unohdettu ja erilaiset pistoolit, haulikot, räjähteet, liekinheittimet ja jopa moottorisaha ovat käytettävissä taistelussa kammottavia vihollisia vastaan.

Resident Evil 7: Biohazard julkaistaan PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille sekä PC-tietokoneille 24. tammikuuta 2017.

Mainos
Edellinen artikkeliNäin tehtiin Rogue One: A Star Wars Story
Seuraava artikkeliGTA Online sai Gone in 60 Seconds -tyylisen ominaisuuden