Mainos
Resident Evil Village -pelin oletettu pääpahis – vampyyrirouva, Lady Dimitrescu on Capcomin vahvistamana 9,6 jalkaa eli 289.56 cm pitkä hujoppi.

Resident Evil Villagen taiteellinen johtaja Tomonori Takano kertoi twiitissään, että Capcom ei odottanut Resident Evil -vampyyri-naisen ja hänen tyttäriensä tulleen niin suosituksi. Kaikki puhuvat nyt Lady Dimitrescusta; hänen pituudestaan, lävistävistä keltaisista silmistään ja pyöreistä tisseistään.

Mainos

– Viime aikoina Lady Dimitrescu ja hänen tyttärensä ovat saaneet kohtuullisen paljon huomiota, paljon enemmän kuin odotimme. On hienoa, että he pystyvät ottamaan valokeilan haltuun. Erityisesti Lady Dimitrescu on saanut paljon fanfareita kotimaassa ja ulkomailla, mikä on tehnyt meistä kaikista pelin kehitysryhmässä erittäin onnellisia, Takano kirjoitti.

Resident Evil 8 -pelin ilmaisen teknologiademon pääsee jo nyt pelaamaan läpi PS5-konsolilla. Myöshemmin kaikki muutkin alustat saavat uuden, erilaisen demon.

Resident Evil Village julkaistaan sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 7. toukokuuta 2021. Peli on ilmaiseksi päivitettävissä PlayStation 4 -versiosta PlayStation 5 -versioksi ja tukee Smart Delivery -tekniikkaa Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleilla.

Mainos
Edellinen artikkeliSniper Elite 4 Switch -arvostelu – mukaansa tempaavaa hiiviskelyä
Seuraava artikkeliXbox Series X- ja S-konsoleiden toimitusvaikeudet jatkuvat ainakin kesään asti