Mainos
Huhujen mukaan Resident Evil 9 saatetaan kehittää avoimen maailman peliksi.

X-käyttäjä Dusk Golem – joka on tunnettu ennakkotietojen vuotamisesta videopeleistä – väittää, että Resident Evil 9 on kehitteillä avoimen maailman pelinä.

”Dragon’s Dogma 2 on laajentanut RE Engine -pelimoottorin toiminnallisuutta avoimen maailman peleille, ja tämä teknologia on käytössä myös peleissä Monster Hunter Wild ja Resident Evil 9.”

Mainos

Vaikka Resident Evil Village tarjosi pelaajille mahdollisuuden liikkua useiden suurempien, puoliavoimien alueiden välillä, sarja ei ole vielä kokeillut täysin avointa maailmaa.

Capcom ei ole vielä julkisesti ilmoittanut seuraavaa pääsarjan Resident Evil -peliä eikä seuraavaa pelisarjan uusintaversiota.

Kehuja laadusta, kritiikkiä myyntitaktiikasta

Capcom tiedotti aiemmin viime viikolla, että se oli Metacriticin korkeimmin arvostettu julkaisija vuonna 2023, perustuen sen viime vuoden julkaisujen laatuun.

Tämä ei kuitenkaan ole estänyt Capcomin uusimman julkaisun, Dragon’s Dogma 2:n, saamasta kritiikkiä. Vaikka peli sai kiitosta ennen julkaisua, sen julkaisupäivänä peli sai ‘sekalaisen’ vastaanoton Steamissa, missä vain 40 % yli 9300 käyttäjäarvostelusta oli positiivisia.

Pelaajat havaitsivat perjantaina, että pelille oli tarjolla 21 erillistä DLC-ostosta heti julkaisupäivänä. Pettymys näyttää johtuvan siitä, että jotkut näistä lisäosista ovat sellaisia, jotka pelaajien mielestä pitäisi olla helpompi saada pelissä ilmaiseksi.

Mainos