Kuvassa Shinji Mikami. Kuvaaja: Antonio Fucito.
Mainos
56-vuotias Resident Evil -ohjaaja, Shinji Mikami haluaa tehdä vielä ainakin yhden uuden pelin.

Mikamin kädenjälki on tuttu Resident Evil-, God Hand-, Vanquish– ja Dino Crisis -peleistä. Nyt Mikami kertoo, että haluaa luoda vielä ainakin yhden uuden pelibrändin. Sitä ei kuitenkaan kannata odotella saapuvaksi aivan pian.

VG247:n haastattelussa Mikami totesi, että vaikka hän on luovuttanut viimeaikaiset ohjaajan tehtävät studionsa, Tango Gameworksin muulle henkilökunnalle, hän haluaisi silti palata ohjaajan tuoliin vielä yhden kerran.

Mainos

Hän perusti Tango Gameworksin visionaan luoda studion, joka antaa nuorille ja lahjakkaille luojille mahdollisuuden. Mutta se ei tarkoita sitä, etteikö hän olisi innokas ottamaan ohjat uudelleen itse jossain vaiheessa.

Jos Tokyo: Ghostwiren julkaisu PS5:lle 25. maaliskuuta on riittävän menestynyt, Mikami saattaa päästä kokeilemaan kynsiään vielä yhden kerran. On kuitenkin todennäköistä, että uusi peli tulee olemaan jollain asteella Dino Crisis -pelin hengellinen seuraaja, joka julkaistaan yksinoikeudella Xboxille ja PC:lle. Tango on nimittäin osa Bethesdaa, jonka Microsoft osti vuonna 2020.

Mainos