Mainos

S.T.A.R.S.-ryhmän veteraanit Chris ja Jessica ovat kadonneet jonnekin tutkiessaan biologisten aseiden pilaamaa maailman ensimmäistä keinotekoista paratiisikaupunkia. Jäljet johtavat

keskellä valtamerta lilluuvaan Queen Zenobia -rahtilaivaan, jonne Jill Valentine partnerinsa kanssa lähtee pelastusretkelle. Ei aikaakaan kun käy ilmi, että laiva onkin osa jotain paljon suurempaa salaliittoa.

Mainos

Eliittisotilaus

Resident Evil: Revelations on käännöspeli Nintendon 3DS:ltä, joka on tuotu HD-grafiikalla PS3:lle, Xbox 360:lle ja PC:lle. Luvassa on paluu ensimmäisten kolmen Resident Evil -pelien tunnelmaan. Toiminnallisesti peli tietysti seuraa pelaajaa kolmiulotteisesti selän takaa, eikä elä staattisten kamerakulmien varassa kuten originaalit ekat Ressut. Tunnelma on katossa kun monsterit yllättävät ilmastointikanavista ja kaapeista. Fiilis on muutenkin oikeasti parasta Resident Eviliä sitten neljännen osan.

Rachel

Pelin grafiikka on kuitenkin puuromaista ja tunkkaista. Sen ymmärtää, sillä onhan kyseessä vain HD-päivityksen saanut 3DS-peli. Kaiken lisäksi kamera on raivostuttavan lähellä pelihahmon niskaa. Tähän kuitenkin tottuu tunnin pelaamisen jälkeen, mutta se harmittaa silti jokaisen uuden pelikerran alettua. Pelin ohjauksen kankeudesta on myös pakko antaa nottia.

Ladyhunk

Pelin äänimaailma, tunnelma ja välianimaatiot puolestaan ovat herkkua. Vanhoja Resident Evileja pelanneet ovat varmasti kotonaaan. Revelations on ehdottomasti suositeltava kauhupulmapeli kaikille Resident Evil -sarjan ystäville.

Kristian Eloluoto

Mainos