Mainos
Suomalainen elokuvista, peleistä ja tekniikasta uutisoiva ja näitä arvosteleva Respawn.fi on saavuttanut kymmenen vuoden iän 1. elokuuta 2018.

Vuonna 2008 perustettu verkkojulkaisu on palvellut suomen kansaa viihteen äänitorvena ansiokkaasti ja omalla hassulla tyylillään nyt 10 vuoden ajan.

– Tämä on hieno rajapyykki. Ankara toimitus- ja kritisointityö on imenyt lahjakkaiden toimittajiemme sieluja vereslihalle, kasvattanut silmäpusseistamme makuupusseja ja ruostuttanut eturaivomme rakkuloille. Jatkamme kuitenkin samalla äpäkällä tyylillä tästä eteenpäinkin ja palvelemme kansaa tärkeiden asioiden saralla, lupailee päätoimittaja Kristian Eloluoto.

Mainos

Respawn.fi aloitti toimintasa X-TeeVee.net-nimisenä, koki osakeyhtiöittämisen vuotta myöhemmin ja muuttui xtv.fi:ksi, jonka jälkeen sai nykyisen muotonsa Respawn.fi:nä elokuussa 2016.

Respawn.fi:tä ovat vuosien saatossa osaltaan kehittäneet mm. YleX-kanavalla nykyisin työskentelevä Anne Lainto, valtion digitaalipalveluja kehittelevä Henriikka Eloluoto, MTV 3:n uutisissa toimittanut Simo Ahtee ja artisteja kouluttava Ninni Suomalainen. Merkkijonoja ovat rapsutelleet myös eräät identiteettinsä salaavat eturivin artistit.

Mainos