Return to Silent Hill on uusi pelisarjaan pohjautuva kauhuelokuva

Mainos
Seuraava Silent Hill -elokuva, Return to Silent Hill, on julkistettu.

Paljastui Silent Hill: Transmissionin yhteydessä, elokuvan ohjaa Christophe Gans, ensimmäisen Silent Hill -elokuvan ohjaaja.

Alkuperäisen elokuvan tuottaja Victor Hadida tuottaa myös tämän osan.

Mainos

Gans ohjasi ensimmäisen Silent Hill -elokuvan vuonna 2006. Toinen elokuva, Silent Hill: Revelation, julkaistiin vuonna 2012 ja sen ohjasi M.J. Bassett.

Aiemmin tänä vuonna Gans puhui käsikirjoituksesta tähän elokuvaan, jonka julkaisuajankohdaksi on kaavailtu vuotta 2023.

– Olen tietoinen siitä, että Silent Hill on erittäin suuri videopelifranchise ja taideteos sanan jalossa merkityksessä. Silent Hillin keksijät panivat siihen paljon sisua. Jos tunnen heidät hyvin, he ovat erittäin rehellisiä ihmisiä. Minulle oli tärkeää suunnitella Silent Hill nykypäivän yleisölle. On selvää, että nykypäivän kauhuelokuvat eivät näytä vuoden 2006 kauhuelokuvilta, ja sitä parempi. Ei sillä, etteivätkö vuoden 2007 kauhuelokuvat olisi olleet hyviä, mutta jokainen genre käy läpi evoluution, ohjaaja vakuutteli.

Silent Hill -sarja laajenee isosti

Eilisellä Silent Hill -esittelytilaisuudella julkistettiin myös useita muita projekteja. Kuukausia kestäneiden spekulaatioiden jälkeen Konami vahvisti virallisesti, että Silent Hill 2:n uusintaversio on työn alla Bloober Teamilla.

Konami paljasti myös Silent Hill Townfallin, joka on kehitteillä skotlantilaisella NoCode-studiolla ja jonka julkaisee Annapurna Interactive.

Mainos