Mainos
Ubisoft iskee moninpelimarkkinoille uudella massiivisella extreme-urheilupelillään nimeltä Riders Republic.

Pelissä on ideana hypätä massiivisiin verkkokilpaurheilusessioihin The Crew -pelien tapaan.

Mainos

Samassa kisassa muita pelaajia on parhaimmillaan peräti 63, eli skabat ovat isoja 64 pelaajan kaaosmaisia haasteita. Ubisoft mainostaa, että koko homma pohjautuu yhteisöihin eikä pelikenttä ole koskaan tyhjä – ainakaan teoriassa.

Pelikenttänä toimii avoin maailma, jossa voi sekä kisailla ohjatusti tai viilettää vapaasti. Maisemina toimivat mm. Bryce Canyonin, Sequoian, Zionin, Canyonlandsin ja Grand Teton kansallispuistot sekä Yosemiten laakso ja Mammoth Mountain. Ne kaikki ovat tarkasti mallinnettu ja liitetty yhteen valtavaksi pelimaailmaksi.

Riders Republicin aulana toimii Riders Rigde Social Hub, jossa pelaajat voivat tapailla, kiehnätä, kommunikoida ja solmia pelillisiä sponsorisopimuksia.

Itse lajeja on laidasta laitaan aina snoukasta, fillarointiin, liitovarjoiluun ja lasketteluun. Kisoja on puolestaan tarjolla 64-pelaajan kaaoksista tiimikisoihin, 6v6-kisoihin ja uratilaan.

Urapelitilassa pelaaja voi luoda itselleen nimeä eri urheilulajeissa, saavuttaa alansa huiput pistetilastoissa ja solmia erilaisia sponsorisopimuksia menestyksen myötä. Lisäksi pelaaja voi räätälöidä omaa tyyliään erilaisin varustein ja asukokonaisuuksin lajista toiseen.

Pelin piti alunperin nähdä päivänvalonsa jo helmikuussa, mutta Riders Republic julkaistaan 2. syyskuuta konsoleille ja PC:lle.

Mainos
Edellinen artikkeliMitä pelata VR:llä? Nämä ovat genreittäin parhaat VR-pelit
Seuraava artikkeliE3: Ubisoft esittelee tulevia pelejään – katso lähetys tästä klo 21 alkaen