Mainos
Ohjaaja-käsikirjoittaja Ridley Scott on tunnettu Alien-elokuvistaan. Mies ei kuitenkaan halua tehdä niitä vain rahan ja tekemisen ilosta.

Noin vuosikymmen sitten Ridley Scott palasi Alien-elokuvien pariin Prometheus-leffansa kanssa ja ohjasi mystiselle esiosalle selkeän jatko-osan, Alien: Covenantin vuonna 2017. Sen oli tarkoitus olla trilogian toinen elokuva. Uutta trilogiaa ei kuitenkaan olla tehty valmiiksi, sillä viimeisen osan pitää olla Scottin mukaan kysymyksiin vastaava.

– Uskon, että Alien-elokuvien parissa on vielä maileja jäljellä. Siitä voi ammentaa vaikka mitä. Se mitä olen aina ajatellut tehdessäni näitä on, että miksi tällainen olento on olemassa, miksi se matkusti sota-aluksella, mikä oli aluksen matkan tarkoitus ja mikä oli munien tarkoitus? Mielestäni näihin kysymyksiin tulisi saada seuraavassa Alien-elokuvassa vastaus, Scott mietiskelee.

Mainos

82-vuotias ohjaaja ei ole vielä lupautunut tekemään toisen Alien-trilogian päätösosaa, sillä han haluaa saada siihen ensin kunnollisen tarinan aikaiseksi. Disney-Fox on kuitenkin näyttänyt elokuvalle jo nyt vihreää valoa.

Mainos
Edellinen artikkeliAlkuperäisen Resident Evil 4 -ohjaajan mielestä Remake ei ole varpaille astumista, jos siitä tulee hyvä
Seuraava artikkeliSony aloitti Days of Play -kesäalennuskampanjan PS Storessa