Mainos
Ridley Scottin Gladiaattorin odotetun jatko-osan näyttelijäkaarti on kasvanut, sillä Oscar-ehdokkuuden saanut näyttelijä Barry Keoghan (kuvassa) on tiettävästi neuvottelemassa elokuvaan liittymisestä.

The Hollywood Reporterin mukaan mikään ei ole vielä kiveen hakattu, mutta mikäli näyttelijä allekirjoittaa sopimuksen elokuvaan, hän näyttelee aiemmin julkistetun Paul Mescalin rinnalla, joka oli ensimmäinen jatko-osan näyttelijä, joka julkistettiin.

Keoghanilla on takanaan huikea vuosi 2022, sillä hän esiintyi The Batman -elokuvassa ja näytteli Martin McDonaghin The Banshees of Inisherin’ssä, jonka roolista hän sai Oscar-ehdokkuuden parhaasta miessivuosasta.

Mainos

Gladiaattorin jatko-osan pääosassa nähdään parhaan miespääosan Oscar-ehdokas Paul Mescal (Aftersun), ja se tulee teattereihin 22. marraskuuta 2024.

Sen sijaan, että elokuva sijoittuisi ennen ensimmäistä elokuvaa ja pitäisi Maximuksen pääosassa, Mescal esittää Luciusta, Connie Nielsenin esittämän Lucillan poikaa.

Scott ohjaa myös Gladiator 2:n, joka on ensimmäisen elokuvan faneille ilouutinen. Se on ohjaajan seuraava projekti sen jälkeen, kun hän on saanut valmiiksi Joaquin Phoenixin tähdittämän Napoleonin.

Vaikka jatko-osasta on vihjailtu jo reilusti yli vuosikymmenen ajan, nykyinen iteraatio alkoi toteutua vuonna 2018 Paramountin tultua mukaan kehittämään projektia.

Mainos