Mainos
Tällä viikolla julkaistava RiMS Racing -ajopeli keskittyy kilpamoottoripyöräilyn simulointiin ja vauhdikkaaseen kokemukseen yksityiskohtia myöden.

Pelin tekemisestä on julkaistu neliosainen videosarja, joka syventää pelinteon vaiheita eri osa-alueiden ympäriltä. Videosarjassa ääneen pääsevät pelintekijät ja jokaista eri aluetta tarkastellaan erillisenä osana kokonaisuutta.

Videosarjan kaikki jaksot ovat nyt katsottavissa alla olevista linkeistä:

Mainos

#1 (realismi):

#2 (suorituskyky):

#3 (yksityiskohdat):

#4 (peliäänet):

RiMS Racing -moottoripyöräpeli tarjoaa pelaajilleen monipuolisen ja realistisen ajopelikokemuksen. Se sukeltaa syvälle kisamoottoripyöräilyn maailmaan tarjoten valtavan määrän säätövaraa ja erilaisia varaosia sekä tietenkin kiehtovia kisoja. Erilaisia moottoripyörän osia on peräti 500 erilaista, jonka lisäksi kuljettajan varusteita ja tarvikkeita on vaikuttavat 200 erilaista vaihtoehtoa.

Pelaaja aloittaa ajajauransa valitsemalla moottoripyörän kahdeksasta japanilaisesta ja eurooppalaisesta moottoripyörämallista. Nämä on mallinnettu valmistajan kanssa tarkasti viimeistä yksityiskohtaa myöten.

Kaikkiaan pelissä on kymmenen erilaista moottorirataa, jotka on mallinnettu peliin tarkasti ja realistisesti.

RiMS Racing julkaistaan sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille sekä PC-tietokoneille 19. elokuuta.

Mainos