Mainos

Jokainen kasarilapsi tietää kuka on David Hasselhoff ja miten häneen liittyy musta K.I.T.T.-tietojärjestelmällä varustettu Pontiac.

Nyt kaikille Knight Rider – Ritari ässä -ohjelman faneille on luvassa jännittävät ajat, sillä sarja tekee paluun Fast & Furious -ohjaaja Justin Linin toimesta. Lin ohjaa uuden sarjan, jonka on määrä alkaa digitaalisena julkaisuna Machinima-palvelussa, NBC Universalin:n tuottamana.

Machinima on yksi maailman suurimmista peliyhteisöistä, mutta tarjoaa myös Netflixin tapaan Yhdysvalloissa omaa tv-tuotantoaan. Uusi Ritari ässä lyöttäytyykin Battlestar Galactica: Blood & Chromen, Mortal Kombat: Legacyn, Mortal Kombat: Legacy 2:n, Street Fighter: Assassin’s Fist:n, Street Fighter: Resurrectionin ja Halo 4: Forward Unto Dawnin kaveriksi palvelutarjoajan uniikkiin kattaukseen.

Mainos

Knight Rider ei ole ensimmäistä kertaa uudelleenlämmittelyssä. kasariklassikosta on tehty kaksikin uusioversiota, joista toisessa seurattiin FLAG:n Team Knight Rider -joukkoa ja toisessa Michael Knightin nuorempaa versiota. Molemmat re-maket floppasivat aikoinaan.

Mainos
LÄHDEComic Book
Edellinen artikkeliPeliarvostelu: Farming Simulator 17
Seuraava artikkeliiXpand laajentaa iPhonen ja iPadin kiintolevytilaa