Mainos
Jake Gyllenhaalin tähdittämän Road House -elokuvan tuleva uudelleenfilmatisointi on parhaillaan tuotannossa. Tuotannosta on julkaistu kuvauspaikkakuvia, joissa yleisö pääsee näkemään sekä Gyllenhaalin että UFC-tähti Conor McGregorin.

Muutamissa kuvausten kulissien takaa otetuissa kuvissa Gyllenhaal ja McGregor nähdään hengailemassa kuvauspaikalla, sekä vedessä valmistautumassa kohtauksen kuvaamiseen.

Mainos

Road House -remaken ohjaa The Bourne Identity -elokuvan ohjaaja Doug Liman. käsikirjoituksesta vastaavat Anthony Bagarozzin ja Charles Mondryn.

Gyllenhaalin ja McGregorin rinnalla nähdään Suicide Squad -tähti Daniela Melchior, Billy Magnussen (Game Night), Gbemisola Ikumelo (The Last Tree), Lukas Gage (The White Lotus), Hannah Love Lanier (A Black Lady Sketch Show), Travis Van Winkle (Accepted), B.K. Cannon (Switched at Birth), Arturo Castro (Broad City), Dominique Columbus (Ray Donovan), Beau Knapp (Southpaw) ja Bob Menery.

”Remake-leffassa seurataan entistä UFC-ottelijaa, joka ottaa töitä portsarina Florida Keysissä sijaitsevassa karkeassa roadhouse-ravintolassa, mutta huomaa pian, että kaikki ei ole sitä, miltä näyttää trooppisessa paratiisissa”, kerrotaan elokuvan synopsiksessa.

Alkuperäinen elokuva on nimeltään Road House – kuuma kapakka. Se on vuonna 1989 ensi-iltansa saanut toimintaelokuva, jonka on ohjannut Rowdy Herrington ja jonka pääosassa on Patrick Swayze.

Elokuvan ilmestymisen aikoihin ajateltiin, että siitä tulisi suuri floppi, Swayzen erittäin suositun Dirty Dancing -elokuvan jälkeen. Se ei ollut menestys elokuvissa ja se siirrettiin pian televisioon, jossa se sai paljon huomiota. Pian Road Housesta oli kehkeytynyt kulttimaineen saanut elokuva.

Mainos