Mainos
Lähes 20 vuoden jälkeen vuoden 2001 menestyskomedia Elukka saa jatko-osan nimeltä Elukka 2, kertoo Deadline.

Rob Schneider palaa jatko-osaan ja näyttelee jälleen Marvin Mangea, poliisia, joka muuttuu osaksi eläimeksi hullun tiedemiehen ansiosta, joka käyttää eläimen elimiä rakentaakseen hänet uudelleen onnettomuuden jälkeen.

Jatko-osa on saanut vihreää valoa kuvausten aloittamiselle, ja Schneider on kirjoittanut käsikirjoituksen yhdessä vaimonsa Patricia Schneiderin ja kirjoittajakumppaninsa Jamie Lissow’n kanssa. Hän on myös mukana ohjaamassa ja tuottamassa elokuvaa yhdessä Zero Gravity Managementin Michael McConnellin kanssa.

Mainos

Jatko-osan virallisen juonikuvion mukaan Marvin Mange on muuttunut ”vanhaksi koiraksi”, jonka on nyt ”opittava uusia temppuja”, kun hän lähtee metsästämään uutta niin sanottua ”yli-eläintä”, joka on paljon häntä voimakkaampi.

Jatko-osassa esitellään eläkkeelle jäänyt Marvin, joka joutuu jälleen onnettomuuteen ja joka on koottava uudelleen uusista eläimen osista. Tämä toimenpide pitää hänet eläimellisessä tilassa, kun hän yrittää ottaa yhteen kaupunkia uhkaavan pedon kanssa.

Alkuperäinen elokuva sai ristiriitaisia arvosteluja, mutta se on kuitenkin saanut kulttimaineen parin vuosikymmenen aikana. Elokuvaa kohtaan tunnettu vankkumaton tuki ja kiinnostus on todennäköisesti se, mikä innoitti Schneideria tekemään jatko-osan.

Mainos