Mainos
Robert Englund ei enää esitä ikonista Freddy Krueger -hahmoa Nightmare on Elm Street -kauhuelokuvasarjassa.

Englund esitti ikonista lapsitappajaa ensimmäisen kerran vuonna 1984 ilmestyneessä A Nightmare on Elm Street -elokuvassa. Hän on näytellyt hahmoa seitsemässä Nightmare-elokuvassa ja sen jälkeen Perjantai 13. -elokuvan crossover-spin-offissa Freddy vs. Jason. Hän on näytellyt hahmoa myös muutamassa tv-sarjassa, viimeksi vuonna 2018 The Goldbergs -sarjan jaksossa.

Kun elokuvaoikeudet palautuvat Wes Cravenin kuolinpesälle vuoden 2010 huonosti vastaanotetun uusintafilmatisoinnin jälkeen, jotkut saattavat haluta Englundin palaavan kuuluisaan hahmoonsa. Englund ei kuitenkaan ole enää kiinnostunut esittämään hahmoa täyspitkässä Nightmare on Elm Street -elokuvassa.

Mainos

– Olin viisikymppinen, ja Freddy vs. Jason vei minulta paljon voimia, Englund kertoo Insiderille ja toteaa, että hän teki yhä paljon stuntteja silloin kuin nuorempanakin.

– Mutta tiesin tavallaan, että minulla ei ollut enää paljon stuntteja jäljellä, tai paljon otoksia, jotta voisin tehdä niitä fyysisesti. Ja vartaloni oli muuttunut, ja kasvoni olivat vanhentuneet, millä ei ole väliä, koska olen kaiken sen roskan alla – meikin alla. Mutta vartaloni… Paino siirtyy ja paksuuntuu vanhetessa. Ja minä tavallaan kadotin Freddyn siluetin.

Englund sanoo, että olisi kunnia, jos he ehkä kutsuisivat minut tekemään cameon.

Sarjan seuraavasta elokuvasta ei ole ollut vielä minkäänlaista julkista keskustelua.

Mainos