Mainos
Verkkohakkeri on Vicen mukaan julkaissut välimuistiin tallentuneita asiakirjoja, jotka varastettiin Robloxin työntekijältä.

4G-verkossa julkaistu data näyttää sisältävän tietoja joistakin Robloxin suurimmista peleistä ja pelien kehittäjistä, mukaan lukien sähköpostiosoitteet, henkilöllisyystodistukset ja useisiin henkilöihin liittyvät taulukot.

”Roblox on tutkinut aktiivisesti tietojenkalastelutapausta, jossa Roblox-työntekijä joutui kyberrikollisten kohteeksi”, Roblox kertoi Vicelle lausunnossaan.

Mainos

”Nämä varastetut asiakirjat hankittiin laittomasti osana kiristysjärjestelmää, jonka kanssa kieltäydyimme tekemästä yhteistyötä. Saimme nopeasti tietoomme tapauksen, hankimme riippumattomia asiantuntijoita täydentämään tietoturvatiimiämme ja olemme parantaneet järjestelmämme siten, että se pyrimme jatkossa havaitsemaan ja estämään vastaavanlaisia ​​yrityksiä.”

Robloxin arvo on noin 68 miljardia dollaria. Sillä oli yhtiön mukaan 45,5 miljoonaa päivittäistä aktiivista käyttäjää vuonna 2021.

Verkkopelialusta ja pelien luomisjärjestelmä ovat erityisen suosittuja lasten keskuudessa, sillä puolet yhdysvaltalaisista lapsista käyttää Roboloxin tuotteita joissain määrin.

Mainos