Mainos
Saksalainen tietokonetarvikevalmistaja Roccat Studios laajensi Gamescom 2017 -messuilla valaistujen AIMO-laitteiden mallistoaan Horde AIMO -näppäimistöllä.

Nyt näppäimistö on suunniteltu täysin uusiksi tavoitteena tehdä kaikkia kilpailijoita tarkempi pelinäppäimistö: uudistettu Horde AIMO käyttää yhtiön tiedotteen mukaan ainutlaatuisia Membranical-näppäimiä, joissa mekaanisen näppäimistön parhaat ominaisuudet yhdistyvät perinteisten kalvonäppäimistöjen hiljaiseen, pehmeään aktivointiin.

Horde AIMOSSA on lisäksi runsaasti makrojen ohjelmointiin soveltuvia pikanäppäimiä, muokattava säätörulla ja 16,8 miljoonan värin RGB-monivyöhykevalaistus, joiden ansiosta se on markkinoiden kattavan näppäimistö.

Maailman ensimmäinen Membranical-näppäimistö

Membranicalissa yhdistyy tavallisten ja mekaanisten näppäimistöjen parhaat puolet. Näppäimen liikeradan keskellä oleva rekisteröintipiste takaa ennennäkemättömän tarkan ja herkän painalluksen sekä nopean mutta hiljaisen kirjoitustuntuman.

Mainos

Näppäimet ja näppäinpohja myös hylkivät likaa ja roskia, minkä myötä pelaajan ei tarvitse jatkuvasti puhdistaa näppäimistöään pelisessioiden välissä. Sormenpäitä mukailevien näppäinten keskikorkea asettelu kertoo intuitiivisesti missä sormet kulloinkin ovat, minkä lisäksi Horde AIMO minimoi näppäinviiveet.