Mainos
On kutkuttavaa, että ensi vuonna tähän aikaan voimme hyvinkin olla vain parin kuukauden päässä siitä, että pääsemme vihdoin pelaamaan vuosikymmenen odotettua Grand Theft Auto VI -peliä.

Grand Theft Auto V:n julkaisusta on kulunut yli 10 vuotta, joten fanit kaipaavat kipeästi seuraavaa osaa, ja kun Grand Theft Auto VI:n on määrä ilmestyä joskus vuonna 2025, ei kenenkään tarvitse odottaa enää älyttömän kauan.

Vaikka voidaan olettaa, että Rockstar Games työskentelee ahkerasti tulevan pelin parissa, studio on myös löytänyt aikaa lisätä uutta sisältöä Grand Theft Auto Onlineen, kuten uuden Bottom Dollar Bounties -päivityksen.

Mainos

Pelaajat innostuivat kuitenkin uudesta kosmeettisesta lisäyksestä, sillä monet huomasivat, että peliin oli lisätty kaulakoru, joka näyttää identtiseltä GTA VI:n trailerissa nähdyn naisen käyttämän kaulakorun kanssa.

Noticed a Small Detail…
byu/DogWifDreads inGTA6

– Huomasin pienen yksityiskohdan. En tiedä, onko kukaan muu huomannut tätä, mutta katsoin uudelleen trailerin erittelyä ja huomasin, että tässä trailerissa nähtävät kaulakorut on lisätty GTA Onlinessa Bottom Dollar Bounties DLC:n myötä, lukee postauksessa r/GTA6:ssa.

Koru on monikerroksinen ja hopeinen ja ilmeisesti niin tunnistettava, että se huomattiin heti uudessa GTA Online -päivityksessä.

– Pidän siitä, että he antavat meille pienen maistiaisen, luki eräässä kommentissa.

Kun Grand Theft Auto VI:ta on odotettu niin kauan, ei ole ihme, että fanit ovat kiinnittäneet huomiota pienimpiinkin yksityiskohtiin.

Mainos