Mainos
Rockstarin emoyhtiö Take-Two Interactive on todennut, että GTA 6:n kehitys on ”hyvässä vauhdissa”, ja sanoo, että kehittäjillä on erityisen rohkeita tavoitteita Grand Theft Auto -sarjan seuraavalle osalle.

”Grand Theft Auto -sarjan seuraavan osan kehitys on hyvässä vauhdissa, ja Rockstar Gamesin tiimi on päättänyt jälleen kerran asettaa luovia vertailuarvoja pelisarjalle, teollisuudellemme ja kaikelle viihteelle, aivan kuten Rockstar Games on tehnyt jokaisella eturivin julkaisullaan”, Take-Two:n toimitusjohtaja Strauss Zelnick sanoo yhtiön viimeisimmässä tulosraportissa.

Uudella pelillä ei ole vielä virallista nimeä – kutsumme sitä edelleen GTA 6:ksi puhtaasti mukavuussyistä – mutta Rockstar vahvisti aiemmin tänä vuonna antamassaan lausunnossa, että ”Grand Theft Auto -sarjan seuraavan osan aktiivinen kehitys on hyvässä vauhdissa”.

Mainos

GTA 6:sta ei ole vielä paljastettu mitään virallista tietoa.

Erään tuoreen raportin mukaan se on sarjan ensimmäinen osa, jossa on naispäähenkilö. Toisen raportin mukaan varhaisissa suunnitelmissa oli neljä pelattavaa päähenkilöä ja kolme tutkittavaa kaupunkia, mutta tätä ideaa pienennettiin.

GTA 5 menestyy enstistä paremmin

Take-Two paljasti tämänpäiväisen raportin aikana myös, että GTA 5:n myynti on noussut lähes 170 miljoonaan kappaleeseen, mikä tarkoittaa viiden miljoonan kappaleen lisäystä viimeisen kolmen kuukauden aikana. Julkaisija sanoo, että myös uusi GTA+-tilaus on ”kasvanut tasaisesti lanseerauksesta lähtien”, ja uuden sukupolven konsoleiden pelaajat, joilla palvelu on yksinomaan saatavilla, käyttävät enemmän rahaa mikrotransaktioihin kuin edellisen sukupolven koneiden pelaajat.

Mainos