Mainos
Rockstar valmistelee kaikessa hiljaisuudessa joitakin merkittäviä muutoksia ennen odotetun Grand Theft Auto 6:n ensimmäisen trailerin julkaisua.

Rockstar Gamesin verkkosivusto on saanut uudistuksen, jonka ajoitus viittaa siihen, että siirto liittyy tulevaan Grand Theft Auto 6 -peliin. Vaikka tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Rockstarin verkkosivusto on herättänyt GTA 6 -huhuja, tällä kertaa spekulaatioilla näyttää olevan enemmän todellisuuspohjaa.

Tämä johtuu ennen kaikkea siitä, että Rockstar vahvisti hiljattain, että ensimmäinen GTA 6 -traileri on tulossa joulukuun alussa. Toisin sanoen odotetun pelin markkinointikampanja käynnistyy vihdoin ja viimein muutaman viikon sisällä.

Mainos

Rockstar Gamesin verkkosivujen myöhempi päivitys tulkitaankin laajalti osaksi yhtiön valmistautumista GTA 6:n paljastukseen.

GTA-vuotaja Tez2:n ensimmäisenä havaitsema uudelleensuunnittelu tuo muun muassa Rockstar Social Club -integraation ja uuden pysyvän valikon studion viralliselle verkkosivustolle.

Vanha hampurilaisvalikon kuvake korvattiin mustavalkoisella Rockstarin logolla, joka palvelee edelleen samanlaista tehtävää, sillä sitä klikkaamalla käynnistyy pudotusvalikko, jonka avulla käyttäjät voivat navigoida etusivun, Rockstarin pelikatalogin ja yhtiön uutispalvelun välillä.

Kuvakkeen oikealla puolella on uusi pysyvä valikko, joka sisältää vaihtoehtoisia peli- ja uutislinkkejä sekä linkkejä, jotka ohjaavat käyttäjiä sivuston video- ja latausosioihin.

Uudelleensuunnittelun myötä sivuston jokaisen sivun oikeaan yläkulmaan lisättiin suuri painike, joka kehottaa käyttäjiä asentamaan Rockstar Games Launcherin. Linkit Rockstarin verkkokauppaan ja tukisivuille ovat nyt myös näkyvämmin esillä sivustolla, ja ne löytyvät päävalikon Lisää-pudotusvalikosta.

Toiminnallisesti suurin muutos on parannettu hakutoiminto, jonka avulla kävijät voivat suodattaa hakujaan kategorioiden mukaan, mukaan lukien pelit, viestit, videot ja käyttäjätunnukset.

Koska GTA 5:n paljastusta vuonna 2011 edelsi lähtölaskenta Rockstarin verkkosivustolla, on mahdollista, että yhtiöllä on jotain vastaavaa luvassa jatko-osan julkistusta varten.

GTA 6:n trailerin julkaisupäivän ilmoittaminen etukäteen maksimoi ilmeisesti sen katsojamäärän ensimmäisenä päivänä. Joka tapauksessa on uskottavaa, että Rockstar ajoitti tämän uudelleensuunnittelun hyödyntääkseen mahdollisimman paljon liikennettä, jota sen verkkosivut tulevat varmasti saamaan tulevan trailerin ansiosta.

Mainos