Mainos
Rockstar Games on vahvistanut ensimmäistä kertaa virallisesti Grand Theft Auto 6 -pelin olevan tekeillä.

Pelin suhteen on vihjattu jo monta kertaa aikaisemminkin, mutta nyt yhtiö vahvistaa tiedotteessaan, että peli on valmisteilla ja sitä on tehty jo jonkin verran.

”GTA V:n ennennäkemättömän pitkäikäisyyden vuoksi tiedämme, että monet teistä ovat kysyneet meiltä uudesta julkaisusta Grand Theft Auto -pelistä.

Mainos

Jokaisen aloittamamme uuden projektin myötä tavoitteemme on aina siirtyä huomattavasti pidemmälle kuin edellisessä osassa – ja meillä on ilo vahvistaa, että Grand Theft Auto -sarjan seuraavan osan aktiivinen kehitystyö on hyvässä vauhdissa.

Odotamme innolla, että voimme jakaa lisää heti, kun olemme valmiita, joten pysy kuulolla Rockstar Newswirestä saadaksesi virallisia tietoja.

Koko tiimimme puolesta kiitämme teitä kaikkia tuestanne emmekä malta odottaa, että pääsemme astumaan kanssanne tulevaisuuteen”, yhtiö tiedottaa.

Analyytikkojen arvio on, että GTA 6 julkaistaisiin joskus vuosien 2024–2025 paikkeilla.

Samaan syssyyn vahvistettiin, että GTA V -pelin PS5- ja Xbox Series -versiot julkaistaan 15.3.2022. Pelin paranneltu versio sisältää pitemmän piirtoetäisyyden, tuen säteenseurannalle ja PS5:llä 3D-audion.

Mainos
Edellinen artikkeliMicrosoft väittää, että Activision Blizzardin hankinta auttaa sitä rakentamaan seuraavan internetin
Seuraava artikkeliVaatiiko Dying Light 2 liikaa tehoja? Näillä vinkeillä optimoit pelin pyörimään hyvin ja näyttämään maukkaalta