GTA 6 -havainnekuva.
Mainos
Rockstar Games on ollut enemmän hiljaa kuin äänessä tulevasta Grand Theft Auto 6 -pelistä.

Vasta puolisen vuotta sitten yhtiö paljasti, että pelin kehitys on reilusti käynnissä ja hyvällä tolalla. Pelisarjan edellinen osa julkaistiin yhdeksän vuotta sitten PS3- ja X360-konsoleille.

Viimeisimmän uutisjulkaisunsa yhteydessä Rockstarilta vahvistetaan, että yhtiössä ollaan hyvin tietoisia siitä, että GTA 6:n on ylitettävä odotukset ja jotain aivan uudenlaista todella ollaan myös tekemässä.

Mainos

Rockstar Gamesilta ei olla kerrottu tyypilliseen tapaan, milloin seuraava GTA-peli oltaisiin julkaisemassa. Eri finanssianalyytikot ovat kalkuloineet, että peli julkaistaisiin maaliskuuhun 2024 mennessä.

Take-Two:n tapoihin ei ole kuitenkaan kuulunut kevätjulkaisut, joten peli saapunee aikaisintaan syksyllä 2024. Rockstar Games ei ole myöskään julkaissut suuria pelejään ennenaikaisesti pelkän finanssipaineen vuoksi. Esimerkiksi GTA 5 julkaistiin vasta kun sen yksinpeli tuli valmiiksi, samoin Red Dead Redemption 2, jonka tekemiseen kului aikaa noin 8 vuotta. On siis ihan mahdollista, että GTA 6 nähdään vasta syksyllä 2025.

Mainos