Mainos
Take-Two näyttää tekevän irtisanomisia osana maanantaina julkistettua 50 miljoonan dollarin kustannusten vähentämisohjelmaa.

Rockstarin ja 2K Gamesin omistaja paljasti suunnitelman osana joulukuussa 2022 päättyneen kolmannen vuosineljänneksen tulostuloksiaan.

”Nykyisen tilanteen ja Take-Twon vahvan sitoutumisen tehokkuuteen huomioon ottaen yhtiö toteuttaa kustannusten vähentämisohjelman, jonka odotetaan tuottavan yli 50 miljoonan dollarin vuotuiset säästöt, joita se alkaa toteuttaa verovuoden 2023 neljännellä neljänneksellä”, yhtiö tiedotti.

Mainos

GamesIndustry.biz-sivuston haastattelussa Take-Twon toimitusjohtaja Strauss Zelnick sanoi, ettei yhtiö suunnittele laajamittaista henkilöstövähennystä.

– Jatkamme kehitystiimiemme tukemista ja rakentamista, ja jos meillä on yleiskustannuksia, meidän on oltava hyvin huolellisia tarkastellessamme yleiskustannuksia. Emme odota minkäänlaista laajamittaista henkilöstövähennystä. Käymme läpi osastokohtaisesti ja pyrimme tehostamaan toimintaa, hän sanoi.

Yhtiö tiedotti varsin kapulakielisesti tavoitteistaan maksimoida voittoja:

”Take-Two uskoo, että nämä toimet kannattavaan kasvattamiseen mahdollistavat sen, että yhtiö voi maksimoida katteensa, kun se jatkaa odotettua kasvuaan seuraavien vuosien aikana.”

Lisätietoja kustannusten vähentämissuunnitelmasta saatetaan vahvistaa lähiaikoina Take-Twon neljännesvuosittaisessa tulosjuskatsauksessa.

Mikä ihmeen Take-Two?
Take-Two Interactive on vuonna 1993 perustettu yhdysvaltalainen videopelien holdingyhtiö, jonka kotipaikka on New Yorkissa. Take-Two omistaa kaksi suurta videopelien kustantajaa, Rockstar Gamesin ja 2K Gamesin, jotka ylläpitävät niiden sisäisiä kehitysstudioita.
Mainos