Mainos
Grand Theft Auto -pelisarjan julkaisija Take-Two Interactive on toistanut odottavansa suurta käännekohtaa seuraavalta tilivuodelta.

Vuoden 2024 tilivuoden (joka päättyy maaliskuussa 2024) ensimmäisen neljänneksen tulosraportissaan julkaisija ilmoitti, että sen nettotulot olivat 1,2 miljardia dollaria, mikä oli odotustensa yläpäässä.

(Nettotulot kattavat digitaalisesti tai fyysisesti myytyjen tuotteiden ja palveluiden nettomäärän, ja ne sisältävät pelimyynnin lisäksi myös muut tulot, kuten lisenssimaksut, kauppatavarat ja pelien sisäiset mainokset).

Mainos

Se myös toisti aiemman ennusteensa, jonka mukaan nettovarausten kokonaismäärä olisi 5,45–5,55 miljardia dollaria koko tilivuodelle 2024.

Tulevaisuutta ajatellen julkaisija viittasi kuitenkin jälleen seuraavaan tilivuoteen ja toisti aiemmat väitteensä, joiden mukaan tälle kaudelle on suunnitteilla suuria asioita.

– Olemme edelleen luottavaisia sen suhteen, että asemoimme liiketoimintamme merkittävään käännekohtaan tilikaudella 2025, jonka uskomme sisältävän uusia ennätystasoja operatiivisessa suorituskyvyssä, Take-Two:n toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Strauss Zelnick sanoi.

Vaikka yhtiö ei ole vielä vahvistanut asiaa, tämä viimeisin lausunto – ja muut aiemmin annetut vastaavat ovat johtaneet spekulaatioihin, joiden mukaan Grand Theft Auto 6 julkaistaan tilikauden 2025 aikana.

Jos se pitää paikkansa, tämä tarkoittaisi, että Grand Theft Auto 6 julkaistaisiin viimeistään maaliskuussa 2025.

Mainos