Mainos
Rocksteady on kehottanut faneja olemaan varovaisia verkossa, jotta he välttyisivät Suicide Squad: Kill the Justice League -spoilereita.

Peli on ollut useiden vuotojen kohteena, joista viimeisin näyttää paljastavan useita keskeisiä tarinan ja hahmojen yksityiskohtia.

– Odotamme innolla, että pelaajat pääsevät kokemaan tarinan, jonka olemme luoneet Suicide Squad: Kill the Justice League:ssa, kun peli ilmestyy uutena vuonna. Toivomme, että jokainen voi pelata peliä ja tuntea jokaisen hetken kerronnasta itse. On hyvin valitettavaa, että yksityiskohtia jaetaan ennen pelin julkaisua, joten voimme vain kehottaa teitä yrittämään välttää spoilereita mahdollisuuksien mukaan. Pyydän myös, että yritätte olla vaikuttamatta muiden pelaajien nautintoon julkaisemalla spoilereita, Rocksteadylta kerrottiin maanantaina.

Mainos

Uudet, vuodetut Suicide Squad: Kill the Justice League -videot vuotivat aiemmin tässä kuussa, mukaan lukien sen intro-kohtaus ja tehtävä, jossa esiintyvät Green Lantern, Flash ja Batman.

Kuvamateriaalin on ilmeisesti kuvannut joku, joka osallistui pelin hiljattain järjestettyyn alfa-testiin.

Useiden viivästysten jälkeen The Suicide Squad: Kill the Justice Leaguen julkaisupäivä on 2. helmikuuta 2024 PS5:lle, Xbox Series X/S:lle ja PC:lle.

Mainos