Mainos
Ryan Gosling, joka on viime aikoina tullut tunnetuksi rooleistaan elokuvissa Barbie ja The Fall Guy, on päättänyt ottaa vastaan vain sellaisia rooleja, jotka eivät vie häntä henkisesti synkkiin tunnelmiin.

Tämä päätös on tehty perheen parhaaksi, sillä Goslingilla ja hänen kumppanillaan Eva Mendesillä on kaksi lasta. Gosling korostaa, että kaikki hänen päätöksensä tehdään yhdessä Mendesin kanssa ja perheen etu asetetaan aina etusijalle.

Goslingin valinta välttää synkkiä rooleja heijastaa hänen haluaan luoda positiivista ilmapiiriä kotonaan. Hän mainitsee, että La La Land -elokuvan aikaan hän alkoi valita rooleja, jotka olisivat hauskoja myös hänen perheelleen. He harjoittelivat pianonsoittoa, tanssia ja laulua yhdessä, mikä loi yhteistä tekemistä.

Mainos

Lisäksi Goslingin lapset olivat jo innostuneet tekemään omia Barbie-elokuviaan iPadilla, joten hänen roolinsa Barbie-elokuvassa tuntui luontevalta jatkumolta perheen yhteisille projekteille.

Seuraava leffa on kepeää actionia

Goslingin seuraava elokuva The Fall Guy, jossa hän esittää stuntmiestä, sai ensi-iltansa Suomessa viikko sitten ja näkee tänään ensi-iltansa Yhdysvalloissa.

The Fall Guy -elokuvan synopsis kertoo seuraavaa:

Oscar-ehdokas Ryan Gosling on Colt Seavers, työssään loukkaantunut stuntmies, joka on vuotta aiemmin jättänyt alan keskittyäkseen niin fyysiseen kuin psyykkiseen hyvinvointiinsa. Hänet vedetään kuitenkin takaisin bisnekseen, kun megabudjetin studioelokuvan — jonka sattumoisin ohjaa hänen exänsä Jody Moreno (Golden Globe-voittaja Emily Blunt; Oppenheimer, A Quiet Place -elokuvat, Sicario) ­— tähti katoaa jäljettömiin.

Samaan aikaan kun elokuvan keinoja kaihtamaton tuottaja (Emmy-voittaja Hannah WaddinghamTed Lasso) tekee kaikkensa pitääkseen elokuvan tähden Tom Ryderin (Golden Globe-voittaja Aaron Taylor-JohnsonBullet Train) katoamisen salassa studiolta ja medialta, Colt tekee elokuvan uskaliaimmat stuntit yrittäessään epätoivoisesti hurmata tiensä takaisin Jodyn sydämeen. Kun mysteeri kadonneen tähden ympärillä syvenee, Colt huomaa joutuneensa osaksi rikollista juonta, joka saattaa hänet isompaan vaaraan kuin mikään stuntti koskaan.

Mainos