Mainos
Ryan Reynolds yritti jo aiemmin saada lisää hauskaa sisältöä aikaan Deadpool-hahmollaan, mutta onkeen ei tartuttu.

Lauantaina julkaistussa Big Issue -lehden haastattelussa näyttelijä paljasti, että Rhett Reese ja Paul Wernick, jotka kirjoittivat yhdessä vuoden 2016 Deadpool-hitin ja sen vuoden 2018 jatko-osan, olivat työskennelleet hänen kanssaan käsikirjoituksen parissa nimikkosupersankarin jouluelokuvasta, mutta heidän valmista käsikirjoitustaan ei koskaan tuotettu.

Ryan Reynolds näyttelee tällä hetkellä Will Ferrellin kanssa Spirited-elokuvassa, joka on Apple TV+:n musikaalinen jouluelokuva.

Mainos

– Haluaisin nähdä laulu- ja tanssinumeron Deadpool-elokuvassa, Reynolds aloitti.

– Neljä vuotta sitten Rhett Reese, Paul Wernick ja minä kirjoitimme Deadpoolin tähdittämän jouluelokuvan. Mutta se katosi Disneyn ostaessa Foxin, eikä sitä koskaan tehty. Ehkä jonain päivänä saamme tehdä sen elokuvan. Se ei ole musikaali, mutta se on täysi Deadpoolin jouluelokuva. Joten jonain päivänä, tähti jatkoi.

Tämä ei ole ainoa kerta, kun Reynolds on antanut hahmolleen jouluisen käänteen. Loppuvuodesta 2018 Deadpool 2:n joulupainotteinen K-12-versio nimeltä Once Upon a Deadpool sai rajoitetun teatterilevityksen Yhdysvalloissa.

Reynolds on työskennellyt Reesen ja Wernickin kanssa kolmannen Deadpool-elokuvan parissa, joka tuo kitkerän hahmon Marvel Cinematic Universen piiriin.

Heinäkuussa Marvel Studiosin johtaja Kevin Feige kertoi The Hollywood Reporterille, että kolmas osa olisi mahdollisuus laajentaa franchisingin kahta edellistä elokuvaa.

– On erittäin hauskaa olla Ryan Reynoldsin maailmassa, Feige hehkutti silloin.

Mainos