Mainos
Harrison Fordin esittämä Indiana Jones palaa viimeiseen seikkailuunsa elokuvassa Indiana Jones ja kohtalon aika – mutta tuleeko pitkäikäinen sarja lopulta suoratoistoon?

Ford on vahvistanut, että tuleva viides elokuva on ”sarjan viimeinen elokuva, ja tämä on viimeinen kerta, kun näyttelen hahmoa”.

Mutta kuten Star Wars – toinen Lucasfilmin suuri tuotanto – Indiana Jonesin maailmalla saattaa olla tulevaisuus Disney+-televisiosarjana.

Mainos

– Se on Harrisonin viimeinen osa. Näin me katsomme Indy-sarjaa, Lucasfilmin johtaja ja Dial of Destinyn tuottaja Kathleen Kennedy kertoi Dagobah Dispatch -podcastissa.

– Tarkoitan, totta puhuen, juuri nyt, jos tekisimme jotain, se voisi olla sarjatelevisiossa myöhemmin, mutta emme tee mitään Indiana Jonesin tilalle.

Viime vuonna kerrottiin, että mahdollinen sarjajatkumo olisi tekeillä sarjana Disney+-suoratoistopalveluun. Maaliskuussa Disneyn kerrottiin kuitenkin romuttaneen nimeämättömän Indiana Jones -spin-off-sarjan sen jälkeen, kun Lucasfilmin Willow-jatkosarja oli peruttu.

Uutisen mukaan sarjan piti olla esiosa vuoden 1981 Raiders of the Lost Ark -elokuvalle, ja se olisi keskittynyt Indyn mentoriin, Abner Ravenwoodiin, egyptologiin ja arkeologiin, joka on kuollut alkuperäisen elokuvan tapahtumiin mennessä vuonna 1936.

Mainos