Saapuuko Red Dead Redemption 2 myös PC:lle?

Mainos
Grand Theft Auto V -pelin kehittäjien, Rockstar Gamesin Red Dead Redemption 2 -länkkäripeli saapuu vihdoin konsoleille 26. lokakuuta. PC-versiosta ei kuitenkaan ole puhuttu mitään.

PC-versio on silti todennäköisesti tulossa, oletettavasti vuoden kuluttua konsolijulkaisusta. Tästä saatiin ensimmäinen oletus, kun yksi pelin kehittäjistä julkaisi formaatit Linkedin-profiilissaan.

Mainos

Red Dead Redemption 2 on ensimmäinen Rockstar Gamesin tuottama peli, joka on tehty uusimmalle konsolipolvelle. Sen pelimoottori on täysin uusi ja se hyödyntää konsoleiden tehoja mahdollisimman tehokkaasti.

PC-version viivästymistä selittää myös seuraava konsolisukupolvi, sillä PlayStation 5 -konsolikäännöksen tekeminen on mahdollisesti myös jo aloitettu. Käännökset tehdään samaan aikaan.

Uutta konsolipolvea ei ole vielä virallisesti paljastettu, mutta E3-messuilla Bethesda Softworks kertoi avoimesti tekevänsä jo pelejä seuraavalle konsolisukupolvelle. Pelikoneista odotellaankin uutta tietoa jo ensi kesänä.

Red Dead Redemption 2 sijoittuu vuoden 1899 Yhdysvaltoihin ja se kertoo Arethur Morganin, John Marstonin sekä Van der Linde -liigan edesottamuksista.