Mainos
Säkkipoika omaa kiistämättä suurimmat säkit Sonyn tallissa, mutta PC:llä taival ei startannut yhtä tehokkaasti kuin Pleikkarilla.

Riippumattoman SteamDB:n mukaan pelin samanaikainen pelaajamäärä on ollut 610 sen jälkeen, kun se saapui Valven alustalle 27. lokakuuta.

Vaikka on syytä tunnistaa, että LittleBigPlanet-sarja ei ole koskaan kuulunut Sonyn äärimmäisiin menestyssarjoihin, luku on huomattavasti alhaisempi kuin PlayStationin muut ensimmäisen osapuolen PC-pelit ovat saavuttaneet, ja julkaisuhetkellä nimike on sijalla 863 samanaikaisten pelaajien määrällä mitattuna 386 pelaajalla.

Mainos

Vertailun vuoksi mainittakoon, että Horizon Zero Dawn debytoi Steamissa noin 56 000 pelaajalla ja Spider-Man houkutteli noin 66 000 pelaajaa. God of War saavutti vielä korkeamman, noin 73 000 pelaajan huippulukeman, ja Days Gone houkutteli julkaisuviikonloppunaan noin 27 000 pelaajaa.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection, joka julkaistiin myös PC:lle tässä kuussa, oli PlayStationin heikoin ensimmäisen osapuolen julkaisu Steamissa ennen Sackboyta, sillä sen samanaikainen pelaajamäärä oli parhaimmillaan 10 851.

Toinen korkean profiilin 3D-tasohyppelypeli, Crash Bandicoot 4: It’s About Time, julkaistiin Steamissa 18. lokakuuta, ja sen samanaikaisten pelaajien huippulukema oli 274. Vaikka kokonaismäärä on alle puolet Sackboyn vastaavasta, Activisionin peli on ollut saatavilla PC:lle maaliskuusta 2021 lähtien Battle.netin kautta.

Kannattaa myös huomata, että Sackboy julkaistiin päivää ennen Call of Duty: Modern Warfare 2:ta, jonka odotetaan olevan yksi tämän ja ensi vuoden myydyimmistä peleistä ja joka on kerännyt Steamissa 263 174 samanaikaista pelaajaa.

Kuten muutkin Sonyn PC-portit, myös Sackboy on saatavilla Epic Games Storen kautta.

Alun perin PS4:lle ja PS5:lle vuonna 2020 julkaistu Sackboy: A Big Adventure on LittleBigPlanet 3 ja LittleBigPlanet Vita -studio Sumo Digitalin kehittämä 3D-tasohyppelypeli.

Mainos