Mainos
Samsung Electronics esitteli CES 2024 -tapahtumassa uuden ”AI for All” -vision, joka korostaa tekoälyteknologian roolia liitettävien laitteiden turvallisuuden, avoimuuden ja energiatehokkuuden parantamisessa.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että Samsung haluaa tehdä älylaitteiden käytöstä kaikille turvallisempaa, helpompaa ja energiatehokkaampaa.

Strategiasta kertoi Jong-Hee Han, Samsungin Device eXperience (DX) -divisioonan varapuheenjohtaja ja toimitusjohtaja.

Mainos

Han korosti, että tekoälyn tulisi parantaa päivittäistä elämäämme huomaamatta liikaa taustalla. Vision tarkoituksena on keskittyä tekoälyn rooliin yksinkertaisten ja hyödyllisten kokemusten luomisessa laitteiden välillä.

Esitellyt tuotteet kattavat laajan kirjon, kuten älykkäät näytöt, PC-laitteet ja älykotiratkaisut.

Samsungin älykkäät näytöt, kuten Neo QLED 8K QN900D, hyödyntävät kehittyneitä tekoälyominaisuuksia tarjoten paremman katselukokemuksen. Uusi Galaxy Book4 -sarja Microsoftin kanssa tarjoaa saumattoman yhteyden älypuhelimen ja tietokoneen välillä.

SmartThings-laitteet tuovat kotiautomaation uudelle tasolle spataalisen tekoälyn avulla, mikä tarkoittaa, että laitteet ymmärtävät paremmin käyttäjän asuinympäristöä ja rutiineja. Ääniohjattava Bixby parantaa älykotien dynaamisuutta reitittämällä komennot automaattisesti sopiville laitteille.

Turvallisuus ja yksityisyys ovat keskeisessä roolissa Samsungin uusissa ratkaisuissa. Knox Matrix tarjoaa vahvaa salausta monissa laitteissa, ja SmartThings Energy yhteistyössä Teslan kanssa tuo älykkään energianhallinnan kotiin ja autoon.

Vastuu turvallisuudesta jää kuitenkin aina lopulta käyttäjälle itselleen. On oltava tarkkana siitä, miten vaikeat salaukset laitteilla on ja miten omaa tietoa verkossa käyttää.

Mainos