Mainos
Mitä Carol Danvers ja Nick Fury ovat puuhanneet Avengers: Endgame –elokuvan jälkeen? Tähän kysymykseen odotamme vastauksia tulevassa Marvel-elokuvassa The Marvels.

Kesällä tapahtuvaa julkaisua odotellessa, Brie Larson on julkaissut somekuvan tiimiytymisestä uusien Marvel-tyttöjensä kanssa, mutta Samuel L. Jacksonia ei kutsuttu mukaan.

Tuoreessa Instagramissa julkaistussa postauksessa Larson kertoi hengailevansa The Marvels -ohjaaja Nia DaCostan, Teyonah Parrisin ja Iman Vellanin kanssa. Kaikki naiset lyöttäytyvät Captain Marvelin kanssa yhteen jatko-osassa.

Mainos

Brie Larson otsikoi postauksen ”VAROITUS: kauniita ihmisiä”, mutta yksi The Marvelsin näyttelijäkaartin jäsenistä tunsi jääneensä ulkopuolelle.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Brie Larson (@brielarson) jakama julkaisu

– Mitä teette ilman minua??!!, Samuel L. Jackson kommentoi kuvaa.

Elokuvan kuvaukset saatiin päätökseen jo viime vuoden lopulla. Kuvaako kolmikko kenties nyt jotain muuta, kuten cameo- tai post-credits-kohtausta? Katsellaanko leikkauspaikkaa ilman Samuel L. Jacksonia? Ollaanko tässä tekemässä parhaiden ystävysten välisiä kuvauksia? Oli miten oli, he tietävät jotain, mitä Jackson ei tiedä.

Captain Marvel -elokuvassa saimme tietää, että Jacksonin Nick Fury on ihastunut Carol Danversiin, koska hän tapasi Captain Marvelin ennen kuin hän kokosi Maan mahtavimpia Avengers-sankareita ja menetti silmänsä 1990-luvulla.

Mainos