Mainos
Saw-kauhuelokuvasarja on saavuttamassa virstanpylvään. Ensimmäinen Saw-elokuva julkaistiin vuonna 2004, ja kymmenes osa on tulossa elokuvateattereihin noin vuosi ennen kuin sarja täyttää peräti 20 vuotta.

Syyskuussa ilmestyy Saw X, jonka kuvaukset päättyivät helmikuussa. Elokuvassa Tobin Bell palaa Jigsaw’n rooliin. Nyt uusi juliste kiusoittelee lisää kauhua tulevassa elokuvassa.

Mainos

Bellin paluusta mahdolliseen seuraavaan jatko-osaan kiusoiteltiin Spiralin lopussa.

– Puhuimme Tobinin ottamisesta mukaan aina viimeiseen kuvauspäivään asti, Spiralin ohjaaja Darren Lynn Bousman kertoi aiemmin ComicBook.comille.

– Se oli jatkuvaa kamppailua, ja taisimme kaikki pohtia sitä edestakaisin. Se oli vaikeaa, koska tapoin hänet Saw III:ssa. Tapoin hänet 16 vuotta sitten, joten en halunnut tehdä karhunpalvelusta tälle elokuvalle, kun mietin uusia tapoja tuoda hänet takaisin, Bousman tuumailee.

Bellin paluun piti tehdä oikealla tavalla.

– Kukaan ei voi kilpailla Tobin Bellin kanssa, et voi, hän on Jigsaw, eikä ole mitään keinoa elää sen kanssa, mitä hän tuo valkokankaalle. Minusta tuntui, että olisi karhunpalvelus tälle elokuvalle ja aiemmille elokuville yrittää tehdä tämä käänne huonosti.

Mistä Saw X kertoo?

Tällä hetkellä Saw X:n juoni on enimmäkseen mysteeri, mutta Lionsgate ja Twisted Pictures kiusoittelivat hiljattain, että tuleva osa tulee ilahduttamaan faneja ”uusilla kieroilla, nerokkailla ansoilla”.

”Olemme kuunnelleet, mitä fanit ovat pyytäneet, ja työskentelemme ahkerasti suunnitellaksemme elokuvaa, jota sekä Saw-fanit että kauhufanit tulevat rakastamaan”, Saw-tuottajat Mark Burg ja Oren Koules kirjoittivat aiemmassa lehdistötiedotteessa.

”Ja osa siitä on antaa ohjakset Kevin Greutertille, Saw VI:n ohjaajalle, joka on edelleen yksi fanien suosikeista koko sarjassa. Lisää yksityiskohtia paljastetaan pian.”, Lionsgate summaa.

Mainos