Saw X sai uuden klipin, joka esittelee hahmoja

Mainos
Saw X:n tekijät ovat julkaisseet uuden pidennetyn klipin elokuvasta. Leffa saa ensi-iltansa jo kolmen päivän kuluttua.

Lionsgaten maanantaina jakamassa videossa katsojia viedään suoraan Tobin Bellin esittämän Jigsaw’n mielipuoliseen mieleen. Koska kyseessä on julkisesti julkaistu video, klippi ei luonnollisesti sisällä mitään veristä. Sen sijaan se esittelee kolme uutta hahmoa elokuvassa, mukaan lukien yhden, joka on kiinnitetty sähkötuolilta vaikuttavaan laitteeseen.

Klipissä nähdään myös Billy the Puppetin paluu, Jigsaw’n pelottava apuri, jota useimmat pitävät sarjan kasvoina.

Mainos

Saw X on paluu takaisin Saw-franchisingin ”tavalliseen” aikajanaan, vaikka sarjan tuottajat kokeilivatkin spinoffeja.

– Meillä on kyllä ideoita seuraavaa varten, emme ole pannut niitä vielä paperille. Halusimme todella kertoa John Kramerin tarinan. Joten elokuvan ensimmäiset 30 minuuttia hän on John Kramer, Jigsaw’sta ei ole mitään vihjeitä, tuottaja Oren Koules kertoi aiemmin ComicBook.comille.

Mistä on kyse?

Elokuvan virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

John Kramer (Tobin Bell) on palannut. Tässä SAW-elokuvasarjan toistaiseksi kammottavimmassa tarinassa tutkitaan Jigsaw’n aikaisemmin kertomatta jäänyttä järkyttävää ja hyvin henkilökohtaista peliä. Tapahtumat sijoittuvat Saw I:n ja II:n väliin.

Sairas ja epätoivoinen John matkustaa Meksikoon riskialttiiseen ja kokeelliseen lääketieteelliseen toimenpiteeseen toivoen ihmeparannusta syövästään. Koko operaatio onkin petos, jolla pyritään vain hyväksikäyttämään haavoittuvimmassa asemassa olevia. Kuuluisa sarjamurhaaja löytää uuden tarkoituksen kostaakseen huijareille. John palaa työhönsä tunnusomaisella tyylillään – fyysisesti raakojen, kierojen ja ovelien ansojensa avulla.

Saw X saa Suomen ensi-iltansa 29. syyskuuta. Ikäraja on peräti 18 vuotta.

Mainos