Scarlett Johansson on Jurassic Park -nörtti, joka sai alkuperäiseltä tähdeltä muikean tervetuliaisen Jurassic World 4:n näyttelijäkaartiin

Mainos

Scarlett Johansson aloitti uusimman Jurassic World -elokuvan kuvaukset ja sai lämpimän tervetulotervehdyksen Jeff Goldblumilta.

Johansson, joka kertoi NBC:n Today -ohjelmassa olevansa suuri Jurassic Park -fani, sai yllätysvideon Goldblumilta, joka viittasi kuuluisaan repliikkiinsä ”Life finds a way”. Goldblum näytteli tohtori Ian Malcolmin roolissa alkuperäisessä Jurassic Park -elokuvassa, joka julkaistiin vuonna 1993.

Jurassic Park oli Johanssonin ensimmäinen teatterikokemus lapsena, ja se teki häneen valtavan vaikutuksen. Hän on taistellut vuosikymmenen ajan päästäkseen osaksi Jurassic-maailmaa, ja nyt hänen haaveensa toteutuu tulevassa elokuvassa, joka julkaistaan vuonna 2025.

Mainos

Jurassic World 4 -elokuvan ohjaa Gareth Edwards, ja siinä nähdään myös Jonathan Bailey, Manuel Garcia-Rulfo, Rupert Friend, Mahershala Ali, Luna Blaise, David Iacono ja Audrina Miranda.

David Koepp, joka käsikirjoitti alkuperäisen Jurassic Parkin ja sen jatko-osan, on palannut kirjoittamaan myös tämän osan.

Johansson kertoi Today-ohjelmassa, että Jurassic Parkin CGI-tehosteet ja näyttelijät, kuten Sam Neill, Laura Dern ja Jeff Goldblum, tekivät elokuvasta unohtumattoman.

Jurassic World -elokuvien sarja käynnistyi vuonna 2015, ja se on tuottanut yli 1,4 miljardia euroa maailmanlaajuisesti.

Mainos