Scarlett Johansson sanoo, että olisi ihme, jos Black Widow nähtäisiin vielä Marvel-elokuvissa

Mainos
Scarlett Johansson saattaa pukea Mustan lesken asun jälleen ylleen… tai sitten ei.

Näyttelijä kävi maanantaina Today-ohjelmassa mainostamassa The Outset -ihonhoitosarjaansa  ja keskustelemassa tulevasta elokuvastaan Tower of Terror, joka perustuu samannimiseen Disney Worldin huvipuistoon.

Al Roker ei voinut olla kysymättä häneltä mahdollisesta paluusta Marvel Cinematic Universeen.

Mainos

Ne, jotka ovat nähneet Avengers: Endgame -leffan muistavat, että Johanssonin Natasha Romanoff/Musta Leski uhrautuu saadakseen Thanosilta artefaktin ja pelastaakseen Jeremy Rennerin Clint Bartonin/Hawkeyen hengen.

Kun häneltä kysyttiin huhuista, joiden mukaan hän voisi palata jossain ominaisuudessa hahmonsa kuolemasta huolimatta, hän vastasi kainosti:

– Kuin porsaanreikä? Minusta tuntuu, että se on tavallaan loppu, eikö? Voisitko tulla takaisin? Voisiko se olla vampyyriversio hahmosta? Koska olen täällä sitä varten, kuten zombiversio, ehkä.

Jatkona Roker tiedusteli, onko häntä lähestytty hahmonsa uusimisesta, ja hän vältti vastaamasta kysymykseen.

– Sinä todella kysyt vaikeita kysymyksiä. Tuntuu kuin minun pitäisi kertoa sinulle, mutta oikeastaan minun ei tarvitse kertoa sinulle, Al. Ei tarvitse, mutta haluan niin kovasti.

Savannah Guthrien kanssa käydyssä erillisessä kahdenkeskisessä keskustelussa tähti kertoi juontajalle, että olisi ihme, jos hänen hahmonsa voisi palata jotenkin.

– Se olisi todellinen Marvel-ihme. Se olisi ihme, mutta kuka tietää? En ole varma, Johansson tarkensi.

Marvel-hahmot eivät aina pysy kuolleina

Johanssonin välttelevältä tuntuvat kommentit tulevat vain muutama päivä sen jälkeen, kun Loki-tähti Tom Hiddleston esiintyi The Tonight Show Starring Jimmy Fallon -ohjelmassa keskustellakseen Disney+-sarjan toisen kauden finaalista ja kosketti myös MCU-hahmon paluun mahdollisuutta.

Kun Jimmy Fallon kysyi näyttelijältä, voisiko hänen jumalansa uusi kyky kontrolloida aikasiirtymistään ja vierailla missä tahansa historian kohdassa – menneisyydessä, nykyisyydessä ja tulevaisuudessa – johtaa mahdollisiin cameoihin kuolleiden hahmojen, kuten Iron Manin tai tässä tapauksessa Black Widow’n, kanssa, hän vastasi epäröivästi.

– Tarkoitan … aikalentäminen antaa Lokille teknisesti mielenkiintoisia liikkeitä, joita hän voi tehdä, Hiddleston sanoi ennen kuin huomautti, että kuolleet Marvel-hahmot eivät aina pysy kuolleina.

– Omasta puolestani Loki on kuollut muutaman kerran. Minä olen yhä täällä. En tiedä, että kuolema on välttämättä … Tarkoitan, että kuolema on – kuolema on eksistentiaalisena kysymyksenä esillä! Muuta en voi antaa!, mies summasi.

Mainos