Schwarzenegger uusimman Terminator Genisys -elokuvan harmaantuneena T-800-koneena.
Mainos

Ohjaaja James Cameron on kaavaillut yhdessä Arnold Schwarzeneggerin kanssa täysin uutta, sarjassaan kuudetta Terminator-elokuvaa. Cameron harmittelee rivien välissä sarjan ristiriitaista palautetta osakseen saaneita jatko-osia ja haluaa palauttaa elokuvasarjan jälleen täyteen loistoonsa.

Cameron on pohdiskellut muun muassa miksi kaikki T-800-mallin tuhonkoneet näyttävät juuri Arnold Schwarzeneggeriltä.

– Olen miettinyt, että jossain vaiheessa on ollut prototyyppi, jonka DNA:n avulla viljeltiin tuhonkoneen orgaaniset osat, henkilön joka on jossain vaiheessa ollut elävä ihminen, Cameron tuumailee.

Mainos

Cameron pohdiskelu ei varmasti tullut yllätyksenä Terminator 3 -elokuvan DVD/BD-ekstrat katsoneille. Niissä nähdään poistettu kohtaus, joka esittelee vastauksen Cameronin kuvailemalla tavalla. Kohtaus poistettiin lopulta sen ollessa liian humoristinen.

Cameron vihjailee, että seuraavassa Terminator-elokuvassa Schwarzeneggeria ei välttämättä nähdäkään tuhoajan roolissa, vaan ihmisen, joka antoi ulkonäkönsä T-800-terminatoreille. Cameron on myös kertonut, ettei ehdi välttämättä itse ohjata elokuvaa, viitaten Avatarin jatko-osien tuotantokiireisiin.