Samara Weaving Monster Trucks (2016) -elokuvassa.
Mainos
Scream 6 -elokuvan näyttelijäkaarti kasvaa koko ajan. Mukana on alkuperäisiä hahmoja, Scream 5:n hahmoja ja aivan uusia tyyppejä.

Bloody Disgusting uutisoi, että kohuttu scream queen, eli kaunis ja heleä-ääninen tähtinäyttelijä on lisätty Scream 6:n kattaukseen: Samara Weaving (kuvassa), jonka saatat muistaa elokuvista Ready or Not, Mayhem, The Babysitter ja Ash Vs. Evil Dead.

Weavingin oli alunperin tarkoitus olla mukana jo viidennessä Screamissa, mutta ei saanut sovitettua aikataulujaan leffaan sopivaksi.

Mainos

Toinen näyttelijäsarjaan liittynyt näyttelijä oli Tony Revolori, joka on tunnettu roolistaan Wes Andersonin The Grand Budapest Hotel -elokuvassa ja Flash Thompsonista MCU:n Spider-Man-elokuvasarjassa.

Ottaen huomioon, että hänet tunnetaan komediarooleista, hän ehkä näyttelee Scream 1:n ja 2:n Randy Meeksin kaltaista hahmoa.

Muita uusia lisäyksiä Scream 6 -sarjaan ovat Mission: Impossible -tähti Henry Czerny sekä Arrow-tähti Josh Segarra.

Lisää nuoria näyttelijöitä, jotka saavat mahdollisuuden paeta Ghostfacea, ovat Light As A Feather -pääosa Liana Liberato, Sneakerellan Devyn Nekoda ja Avatar: The Way of Water -leffassakin nähtävä Jack Champion.

Mainos