Mainos
Scream VII:n kehityksen ympärille kietoutuu edelleen paha verkko, sillä uudet tiedot viittaavat siihen, että Jenna Ortegan lähdön taustalla olevat syyt ovat muuttuneet.

Tunteja sen jälkeen, kun paljastui, että Spyglass erotti Melissa Barreran Scream VII:stä, tuli uutisia, joiden mukaan myös Jenna Ortega olisi jättämässä elokuvan. Tuolloin kerrottiin, että Ortega ei pystyisi esiintymään elokuvassa, koska aikatauluristiriidat Netflixin hurjan suositun Wednesdayn kakkoskauden kanssa ovat liian suuret. Nyt sanotaan, että näin ei suinkaan ole.

Jenna Ortega Scream 5 (2022) -elokuvassa.

THR:n uuden selvityksen mukaan Ortega lähti sen sijaan, kun hän ja hänen tiiminsä eivät onnistuneet saamaan aikaan uutta sopimusta Spyglassin johtajien kanssa. Näyttelijälle oli maksettu kuusinumeroisia summia hänen kahdesta aiemmasta esiintymisestään Scream-kuvissa tähän mennessä, ja hänen tiiminsä haki tiettävästi palkankorotusta seitsennumeroiseksi. Ortega tai hänen tiiminsä eivät ole antaneet asiasta virallista lausuntoa.

Mainos

Sarjan seitsemännen elokuvan ohjaa Paranormal Activity -leffojen takaa tuttu Christopher Landon, ja on odotettavissa, että uusi käsikirjoitus kirjoitetaan tyhjästä projektin viimeisimpien näyttelijätappioiden jälkeen.

Tilanne peilaa Screamin entisen aloittajan Neve Campbellin tilannetta, joka lähti vuoden 2022 Scream 5:n jälkeen, koska hän ei saanut sopivaa korvausta.

– Minusta tuntui, että minulle esitetty tarjous ei vastannut sitä arvoa, jonka olen tuonut sarjalle. On ollut hyvin vaikea päätös siirtyä eteenpäin. Kaikille Scream-faneilleni, rakastan teitä. Olette aina olleet niin uskomattoman kannustavia minulle. Olen ikuisesti kiitollinen teille ja siitä, mitä tämä sarja on antanut minulle viimeisten 25 vuoden aikana.

Scream V ja Scream VI ovat katsottavissa Paramount+:ssa. Scream VII on kehitteillä, eikä sille ole vielä asetettu julkaisupäivää.

Mainos