Mainos
Scream VI saapui teattereihin aiemmin tänä vuonna ja löytyy nyt Netflixistä, teki uusia lipputuloennätyksiä sarjalle, ja oli samalla ensimmäinen elokuva rakastetussa slasher-sarjassa, jossa Neve Campbell ei esittänyt Sidney Prescottia.

Campbell päätti olla palaamatta kuudenteen osaan, koska hänen mielestään hänen palkkansa ei vastannut oikeudenmukaisesti sitä, mitä hän on tuonut sarjaan. Hän kutsui hyvin vaikeaksi päätökseksi luopua hahmosta näyteltyään häntä vuodesta 1996 lähtien.

Sarjan pitkäaikainen käsikirjoittaja ja toinen luoja Kevin Williamson on sitä mieltä, että Campbellin jättämisen aiheuttama virhe olisi korjattava seuraavassa osassa.

Mainos

Paramount jatkaa Scream 7:n kanssa, ja Williamsonin mielestä Campbellin on aika saada ansaitsemansa palkka, jotta hän voi palata Sidney Prescottin rooliin.

– Kunnioitan täysin hänen mielipidettään. Tiedän tarkalleen, mistä hän tulee, tunnen hänet hyvin. Rakastan ja ihailen häntä ja hän teki juuri niin. Se on oikein hänelle. Rakastan kaikkia Screamiin osallistuneita ja voin vain sanoa, että maksakaa hänelle rahat. Niin minä tekisin, antaisin hänelle rahat, Williamson sanoi Happy Horror Time -podcastissa.

– Olen varma, että he voivat sopia luvusta, joka tekee heidät molemmat onnellisiksi, joten toivottavasti jonain päivänä he keksivät sen kaiken, hän lisäsi.

Scream 7 -elokuvan ohjaa Christopher Landon, joka on työskennellyt Paranormal Activity -elokuvasarjan parissa ennen kuin hän käsikirjoitti ja ohjasi molemmat Happy Death Day -elokuvat ja vuoden 2020 ruumiinvaihtoslasherin Freaky.

Landonin kyky yhdistää elokuvissaan saumattomasti slasher- ja komediaelementit on pitkään muistuttanut faneja Williamsonin ja Wes Cravenin työstä Scream-elokuvasarjassa. Nyt ohjaajalla on mahdollisuus tuoda nämä kyvyt sarjaan, jolla on selvästi ollut hänelle itselleen valtava vaikutus.

Mainos