Mainos
Neve Campbellin esittämä Sidney Prescott oli päähenkilö Scream-elokuvasarjan neljässä ensimmäisessä leffassa, mutta hänellä oli vain cameorooli Scream V:ssä, ja lopulta poistettiin kokonaan sarjasta Scream VI:n myötä.

Nyt näyttää siltä, että Campbell ei tule esiintymään myöskään Scream VII:ssä. Näyttelijä sanoo, ettei hän kanna mitään kaunaa niitä sarjan elokuvia kohtaan, joissa hän ei esiinny.

– Katsoin sitä kaksi viikkoa sitten uusimman osan. Se vei minulta hetken, en tiedä miksi, Campbell kertoi Monster-Mania Conissa tässä kuussa järjestetyssä Spotlight-paneelissa.

Mainos

– Itse asiassa minusta he tekivät todella hyvää työtä. Mielestäni näyttelijät ovat todella voimakkaita, upeita näyttelijöitä. En toivo näille elokuville pahaa. Halusin elokuvan olevan hyvä. En istu kotonani ja ajattele: ’Toivottavasti se on surkea, toivottavasti se ei menesty hyvin’. Välitän kaikista mukana olevista ihmisistä. Joku huipulla ajattelee vain rahaa, ja se on heidän asiansa.

Keskustelut Campbellin paluusta Scream VI -elokuvaan kariutuivat näyttelijän väitettyään, ettei studio maksanut hänelle oikeaa palkkaa.

– Minusta ei tuntunut, että se, mitä minulle tarjottiin, vastasi sitä arvoa, jonka olen tuonut tälle sarjalle ja olen tuonut tälle sarjalle 25 vuoden ajan, Campbell kertoi PEOPLE Magazinen viime syksynä.

– Ja naisena tällä alalla on mielestäni todella tärkeää, että meitä arvostetaan ja että taistelemme arvostuksen puolesta. En rehellisesti sanottuna usko, että jos olisin mies ja olisin tehnyt viisi osaa valtavasta blockbuster-franchisingista 25 vuoden aikana, minulle tarjottu määrä olisi sama kuin miehelle tarjottu määrä.

Vaikka hän ei tällä hetkellä olekaan mukana Scream VII:ssä, studion johtajat saattavat haluta tehdä muutoksen sen jälkeen, kun Melissa Barrera erotettiin tiistaina projektista sosiaalisessa mediassa tehtyjen kiistanalaisten kommenttien vuoksi.

Mainos