Mainos
Tuottaja Jesse Fryckman on tunnettu menestyskomedioistaan, kuten Luokkakokous (2015),  Luokkakokous 2 – polttarit (2016),  ja Kesäkaverit (2014). Parhaillaan Fryckman tuottaa uutta komediaelokuvaa; Pamela Tolan ohjaaman Swingersin kuvaukset alkavat heinäkuussa ja se saa ensi-iltansa 30. marraskuuta.

Kyseessä on maamme eturivin näyttelijöihin kuuluvan ja aiemmin lyhytelokuvia (mm. Elma ja Liisa, 2011, yhdessä Pihla Viitalan kanssa) ohjanneen ja käsikirjoittaneen Tolan ensimmäinen pitkän elokuvan ohjaus.

Swingers pohjautuu tanskalaiseen menestyskomediaan, Mikkel Munch-Falsin Swingeriin (2016). Oman versionsa käsikirjoituksesta ovat sovittaneet Niina Lahtinen ja Pamela Tola.

Mainos

Elokuvan kotimainen versio toteutetaan Bronson Club Oy:n ja Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy:n ensimmäisenä yhteistuotantona.

Swingers on räväkkä kriisikomedia parinvaihtoviikonlopusta, jossa neljä eri-ikäistä pariskuntaa kohtaa toisensa henkisesti ja fyysisesti. Jokaisella on kriisinsä joko pinnalla tai piilossa ja sen myötä omat syynsä pyrkiä pelastamaan parisuhteensa. Viikonlopun pukukoodi on kylpytakilla tai ilman, ja rakastuminen ja mustasukkaisuus ovat kiellettyjä.

Swingers-pariskuntia näyttelevät kotimaiset näyttelijätähdet Aku Hirviniemi, Janne Kataja, Kiti Kokkonen, Matleena Kuusniemi, Mikko Nousiainen, Roope Salminen, Marja Salo ja Mimosa Willamo.