”Senkin katurotta!” – Disneyn Aladdinin näytelmäelokuvaversio sai uuden trailerin

Mainos
Disney on julkaissut uuden, täysimittaisen trailerin Will Smithin, Mena Massoudin ja Naomi Scottin tähdittämästä Aladdin-näytelmäelokuvaversiosta.

Disneyn animaatioklassikko Aladdin on loihdittu uudelleen valkokankaalle elokuvan energisenä ja jännittävänä live action -versiona, jonka pääosissa nähdään karismaattinen katurotta Aladdin, urhea ja määrätietoinen prinsessa Jasmine ja Henki, joka voi avata heille ovet tulevaisuuteen. Ohjauksesta vastaa Guy Ritchie (Sherlock Holmes) joka tuo elokuvilleen tyypillistä vauhdikasta toimintaa satumaisen Agraban satamakaupungin kujille.

Aladdinin ovat käsikirjoittaneet John August (Big Fish) ja Ritchie, ja se perustuu Disneyn animaatioon Aladdin.

Mainos

Elokuvan pääosissa nähdään Will Smith (Ali) elämää suurempana lampunhenkenä. Mena Massoud (Tom Clancy’s Jack Ryan) on hurmaava taskuvaras nimeltä Aladdin, Naomi Scott (Power Rangers) on Jasmine, kuvankaunis ja määrätietoinen prinsessa. Marwan Kenzari (Idän pikajunan arvoitus) on mahtava velho Jafar. Navid Negahban (Legion) on tyttärensä tulevaisuudesta huolestunut sulttaani. Nasim Pedrad (Saturday Night Live) on Dalia, prinsessa Jasminen omapäinen paras ystävä ja uskottu. Billy Magnussen (Into the Woods) on komea ja korskea kosija prinssi Anders ja Numan Acar (The Great Wall) on Hakim, Jafarin apuri ja palatsin henkivartiokaartin päällikkö.

Musiikista vastaa kahdeksankertaisesti Oscar®-palkittu säveltäjä Alan Menken (Kaunotar ja hirviö, Pieni merenneito). Elokuvan lauluihin kuuluvat sekä Menkenin ja Oscar-palkitun sanoittajan Howard Ashmanin (Pieni kauhukauppa) ja Tim Ricen (Leijonakuningas) alkuperäiset elokuvasävelmät että kaksi uutta laulua, jotka ovat Menkenin ja Oscar- ja Tony®-palkittujen lauluntekijöiden Benj Pasekin ja Justin Paulin (La La Land) käsialaa.

Mainos
Edellinen artikkeliPlayStation-pelien suoratoistopalvelu avautui Suomessa – PS Now:lla pelaat Pleikkaria myös PC:llä
Seuraava artikkeliGearbox vahvisti: Borderlands 3 esitellään PAX East -tapahtumassa