Mainos
EA palkkaa kehittäjiä liittymään uuteen Seattlessa sijaitsevaan studioonsa työstämään tulevan Battlefieldin yksinpelikampanjaa.

Työpaikkailmoituksen mukaan studio pyrkii rakentamaan ”rikkaita, jännittäviä tarinoita ikimuistoisilla hahmoilla ja voimakkailla kokemuksilla Battlefield-universumissa”.

Ilmoitus, jossa haetaan suunnittelujohtajaa ohjaamaan sarjan yksinpeliä kuvailee, ”suunnittelisivat tehtävän suunnittelua, tarinan, pelimekaniikkaa ja järjestelmät mahdollisimman korkealaatuisen kokemuksen luomiseksi”.

Mainos

Tämä viittaa siihen, että Battlefield-sarjan, jonka EA:n uskotaan olevan varhaisessa kehitysvaiheessa, voisi jälleen sisältää täydellisen yksinpelikampanjan.

Toisin kuin on huhuttu, DICE ei ole luopumassa suositusta pelisarjastaan. EA:n uuden studion tuore toimitusjohtaja, Rebecka Coutaz vahvisti asian äskettäin.

Coutaz, joka liittyi uuteen yritykseen viime vuonna, kertoi GamesIndustry.biz-sivustolle, että studiolla ei ole ”aikaa” harjoittaa muita kuin Battlefield-projekteja, koska se pyrkii vakiinnuttamaan asemansa johtavana kehittäjänä FPS-markkinoilla.

Battlefield 2042:n pettymyksen lanseerauksen jälkeen Coutaz sanoi, että DICE on käyttänyt yli kuusi kuukautta pelin ”korjaamiseen ja parantamiseen” siihen pisteeseen, että se oli luottavainen käynnistävänsä viivästyneen ensimmäisen live-sisältönsä kesäkuun alussa, ja hän väitti, että studio on saanut ”hyvää palautetta”.

EA:n toimitusjohtaja Andrew Wilson väitti toukokuussa, että yritys pysyi sitoutuneena Battlefield 2042 -tapahtumaan pitkällä aikavälillä.

Mainos