Mainos
Seuraava ilmainen Epic Games Store -peli on julkistettu.

Studio Pixelin ja Nicaliksen kehittäjien klassinen indie-tasohyppelypeli Cave Story+ on ilmaiseksi lunastettavissa Epicin PC-kaupasta 31. elokuuta – 7. syyskuuta.

Mainos

Se korvaa RTS-peli Homeworld: Deserts of Kharakin, joka on parhaillaan ilmaiseksi lunastettavissa 31. elokuuta asti.

Epic Games Store jakoi viime vuonna 99 ilmaista nimikettä. Näiden pelien yhteenlaskettu arvo oli 2240 dollaria, ja käyttäjät lunastivat Epicin mukaan yli 700 miljoonaa ilmaista nimikettä (vuonna 2021, 765 miljoonaa).

Yhtiön toimitusjohtaja Tim Sweeney sanoi maaliskuussa, että pelaajien pitäisi odottaa näkevänsä lisää korkean profiilin Epic Games Store -yksinoikeuksia tulevaisuudessa. Keskiviikkona Fortnite-tuottaja ilmoitti uudesta Epic Games Store -yksinoikeusjärjestelmästä.

Epic First Run -ohjelman avulla kaikenkokoiset kehittäjät voivat lunastaa 100 prosenttia tuloista, jos he suostuvat tekemään pelistään yksinoikeuden Epic Games Storeen kuuden kuukauden ajaksi.

Kun kuusi kuukautta on kulunut, peli palaa normaaliin Epic Games Storen tulonjakoon, jossa kehittäjä saa 88 prosenttia ja Epic 12 prosenttia.

Epicin mukaan kaikki uudet pelit ja sovellukset voivat osallistua ohjelmaan, kunhan ne julkaistaan 16. lokakuuta tai sen jälkeen, eikä niitä ole aiemmin julkaistu muussa kolmannen osapuolen PC-kaupassa.

Mainos