Mainos
Disney valmistelee uutta lähestymistapaa suositulle Pirates of the Caribbean -elokuvasarjalle, joka on ollut tauolla uusien jatko-osien suhteen lähes seitsemän vuotta.

Uudelleenkäynnistyksen myötä sarjaan on tulossa uusia ideoita ja hahmoja. Tuottaja Jerry Bruckheimer on maininnut, että sarja “käynnistetään uudelleen”, mikä viittaa siihen, että tulevaisuudessa nähdään uudenlaista sisältöä ilman, että tuotantoa hidastavat aiempien elokuvien näyttelijöiden aikataulut.

Vaikka Top Gun -elokuvan jatko-osan tuotantoa saattaa viivästyttää Tom Cruisen kiireinen aikataulu, Pirates of the Caribbean -sarjan uudelleenkäynnistykselle ei ole tällaisia esteitä.

Mainos

Bruckheimerin mukaan uuden suunnan yksityiskohdat ovat vielä avoinna, mutta on mahdollista, että Margot Robbien tähdittämä elokuva on edelleen harkinnassa, vaikka hänen roolinsa Barbie-elokuvassa onkin ollut menestys.

The Last of Us -luojan Craig Mazinin ja käsikirjoittajan Ted Elliotin työstämä käsikirjoitus uudelle Pirates-elokuvalle on herättänyt kiinnostusta Disneyn sisällä. Vaikka viime vuoden lakot asettivat tuotannon tauolle, Mazin on ilmaissut luottamusta käsikirjoituksen omaperäisyyteen ja Disney on osoittanut kiinnostusta sen suuntaan.

Mainos