Mainos
Lionsgate ja Twisted Pictures ovat ilmoittaneet, että uusi Saw-elokuva julkaistaan 27. lokakuuta 2023.

Tulevan jatko-osan ohjaa Kevin Greutert, joka ohjasi myös Saw VI:n ja Saw: The Final Chapterin sekä leikkasi Saw IV:n ja Jigsaw-elokuvan.

Vaikka ensi vuoden elokuvan juonen ja hahmojen yksityiskohdat pidetään tällä hetkellä salassa, tiedotteessa luvataan, että se aikoo ”valloittaa heidän sydämensä – ja muut ruumiinosat – täysin uusilla kieroilla, nerokkailla ansoilla ja uudella mysteerillä ratkaistavaksi”.

Mainos

Saw-franchisingin tuottajat Mark Burg ja Oren Koules kommentoivat julkistusta seuraavasti:

– Olemme kuunnelleet, mitä fanit ovat pyytäneet, ja suunnittelemme ahkerasti elokuvaa, jota sekä Saw-fanit että kauhufanit tulevat rakastamaan. Ja osa siitä on antaa ohjakset Kevin Greutertille, Saw VI:n ohjaajalle, joka on edelleen yksi fanien suosikeista koko sarjassa. Lisää yksityiskohtia paljastetaan pian, äijät lupailivat.

Viimeisin Saw-osa oli nimeltään Spiral, joka julkaistiin vuonna 2021 ja jossa näyttelivät Chris Rock, Max Minghella ja Samuel L. Jackson.

Stolbergin ja Goldfingerin käsikirjoittaman kauhuelokuvan ohjasi Darren Lynn Bousman, joka on aiemmin ohjannut Saw II:n, Saw III:n ja Saw IV:n.

Mainos