Seuraava Tomb Raider -peli yhdistää uusimman trilogian ja alkuperäisten seikkailujen aikajanat

Mainos
Crystal Dynamics on paljastanut visionsa Tomb Raider -sarjan tulevaisuudesta.

Oheisella videolla kerrotaan tulevasta Tomb Raiderin 25-vuotisjuhlista ja samalla studio paljasti, että Lara Croftin seuraava seikkailu ”yhdistää” Core Designin alkuperäisten Tomb Raider -pelien aikajanat ja oman uudemman uudelleenkäynnistystrilogiansa.

– Meillä on suuria tavoitteita Tomb Raiderin tulevaisuudesta. Trilogiamme, joka alkoi vuonna 2013, kertoi tarinan Laran varhaisista ajoista, jolloin hänestä taottiin selviytyjä, hänestä tuli sankari ja lopulta Tomb Raider, alleviivaa Will Kerslake, Tomb Raider -pelisarjan johtaja Crystal Dynamicsilta.

Mainos

– Mutta alkuperäisissä peleissä oli kokenut ja luottavainen seikkailija, joka matkusti ympäri maailmaa, avasi sen salaisuudet ja seisoi usein yksin kataklysmisiä voimia vastaan. Me suunnittelemme Tomb Raiderin tulevaisuuden kehittyvän näiden alkuperäisten seikkailujen jälkeiseen aikaan kertomalla tarinoita, jotka perustuvat sekä Core Designin että Crystal Dynamicsin peleihin ja pyrkivät yhtenäistämään nämä aikataulut, Kerslake vahvisti.

Kerslake kuitenkin teroittaa, että seuraavan Tomb Raider -pelin tuotanto on suuri projekti, joten sitä ei kannata odotella vielä muutamaan vuoteen.

Kustantaja Square Enix ilmoitti viime lokakuussa, että ilmainen matkapuhelimille tarkoitettu toimintapeli, Tomb Raider Reloaded on tulossa vuoden 2021 aikana.

Mainos
Edellinen artikkeliNämä ovat helmikuun ilmaiset PS Plus -pelit
Seuraava artikkeliSteam Game Festival tuo pelattavaksi tulevia julkaisuja ja isoja alennuksia